Sommaren kom och gick…

· Okategoriserade
Författare
Men huset står kvar. Bränder, inbrott och skit drabbade inte mig. Förmodligen ren tur, eller är det min stalkerpersonlighet som gör att pyromaner undviker mig? En mycket märklig sommar, där jag i en period på fyra dagar var belägrad av översvämningsmyggor. Lite som Jehovas Vittnen. Fick tejpa varenda ventil eftersom de små jävlarna tog sig in genom vanliga myggfönster. Det vara bara att stanna inne. Ställa luftvärmeväxlaren på AC 20 grader, plugga in Hagströmmaren och sjunga rock av bara helvete. Helt okej tillvaro. Lyckades tämja tre ekorrar. Bara en sån sak. Nu kommer de in i vardagsrummet när dörren är öppen. Nyfikna jävlar. Eller så vill de se Animal Planet på TV. Äckligt gammal som jag är, försöker jag nu att bli åtminstone deltidspensionär.  Att harva till 65 eller 67 kommer aldrig att fungera. Jag vill njuta av livet som bjuds för en 30-åring i en 25-årings kropp. Det gäller bara att hitta den där 25-åringen… Vissa morgnar är jag 25. Andra är jag 107. Någonstans däremellan fladdrar jag omkring och tycker att tiden går alldeles för fort. Halvdöden är passerad och då är det bara heldöden som väntar. Vad händer sedan? Efter heldöden? Ett nytt spännande äventyr?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: