Jaså jaha, sportlov…

· Okategoriserade
Författare

friktion  Nu är de här igen. Skidåkarna. Fy fan.

På sätt och vis är det ju bra att de kommer, för de gynnar den lokala bärgningskåren och de lokala bilhandlarna. Men det är tragiskt att se.

Fåntrattarna kör SUVar i miljonklassen, med antispinn, antisladd och låsningsfria bromsar. De vräker på i 140 knyck på vägar som består av is. Blankis. Och de tror att biljäveln ska fixa allt när det kommer till en paniksituation. Så är det ju inte. Förr eller senare måste du bromsa Herr Skidåkare…

Hipsterdäck utan dubb fungerar inte på blankis, Herr Skidåkare, hur bra de än har fungerat i snöslask i Stockholm. Varför är du dum i huvudet? Oftast är du ju välutbildad och förmögen, men du begriper inte varför du sitter strandad på en åker…bara för att det gleeeed. Jävla idiot.

Hur många tester som än har gjorts. Hur många experter som än har uttalat sig. Hur många krascher som än är med i statistiken…Idioten med hipsterdäck kommer aldrig att förstå vad den övriga världen pratar om. Han vill vara miljövänlig på Hornsgatan. Det har Miljöpartiet lyckats trycka in i hans tjocka jävla skalle.

Jag ser de här idioterna varje dag. Feta SUVar med hipsterdäck och skidlådor på takräcket. Oftast är de ute i något potatisland och letar efter någon backe. Jag kommer aldrig mer att stanna och hjälpa de här idioterna. De förstår inte själva hur korkade de är. På något sätt är det MITT fel…

Nej, skit ner er era jävlar. Hoppas ni får sitta där ute på ängen och försöka få tag i hjälp. Även lokalbefolkningen har tröttnat på er dryga stil. Lär er något när ni står där och fryser. Det är bara ert eget fel att ni står där i potatislandet. Ingen annans.

Åk sedan hem och tyck att hipsterdäcken fungerar jättebra oavsett väglag…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: