Rasismen kommer närmare och närmare…

· Okategoriserade
Författare

dsc_0005

Naturligtvis handlar det om mina fåglar och hackordningen dessa rasistjävlar emellan.

Talgoxarna och andra små mesar blir obönhörligt trakasserade av nötskrikor, skator, hackspettar och andra små rasister med längre näbb än småfolket på mitt fågelbord. Idag har det varit sån aktivitet kring nötter, hampafrön och talgbollar så att jag kände mig som statist i en Hitchkockfilm. De slogs om maten så in i helvete, flög in i fönster och härjade runt som om det var den sista dagen i deras rasistiska liv. För fågeljävlar hatar alla andra raser än den de själva tillhör. Sedan kom Hitler själv i form av ekorren Adolf och snodde talgbollen som var menad åt någon mes…

Den här rasismen skrivs det sällan om i media. Det kan bero på att fåglarna inte indelas i raser, som människor, hundar, hästar och får t.ex. Fåglarna indelas i arter. Varje art är speciell och kommer sällan överens med andra arter av samma fågelvärld.

Varför det inte talas om raser bland fåglar vet jag inte, lika lite som jag begriper indelandet av människor, hundar, hästar och får t.ex. i raser istället för arter.

”Däggdjur indelas i raser och allt annat i arter” svarade min besserwissrande vän, som om det vore den självklaraste saken i världen. ”Men delfiner då?” frågade jag stillsamt och skickade vännen in i ett tomrum där han inte fattade ett skit…

Att utrota rasismen är egentligen skitenkelt. Vi slutar att prata om raser och använder ordet arter istället. Vi inser att vissa arter av människan inte är kompatibla med varandra och att somliga arter kanske inte ska flyttas från sitt naturliga habitat till en värld där de aldrig kan känna sig hemma.

Vi måste även utrota åsikten om att åsikter om vissa religioner är lika med rasism. En religion är inte en ras. Ej heller en art. Bara ren idioti i många fall.

De arter av människor som fortfarande lever kvar i en värld från år 600 efter ”Kristus”, kommer aldrig att kunna ”integreras” i ett modernt samhälle. Aldrig. De kan heller inte förvänta sig att det moderna samhället ska rätta sig efter deras uråldriga regler och lagar, som på inget sätt liknar våra egna.

Tyvärr ser jag hur fosterlandet Sverige numera tillåter giftermål med barn och bevisligen sex med minderåriga. Fosterlandet tillåter dessutom körkortslösa ”flyktingar” att köra bil, eftersom man inte kan bevisa ifall de saknar körkort eller inte. Fosterlandet tillåter s.k. migranter att bygga läger var fan som helst och lägger notan på den som äger marken. Fosterlandet erbjuder fri tandvård för alla utom dess egna invånare. Jag skulle kunna fortsätta att mässa hur länge som helst, men jag nöjer mig med att vår landsfader Stefan Löfven varit i Saudi och snackat feminism…

Undrar vilken art vi ska sortera honom under…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: