Våra folksjukdomar. Del 1.

· Okategoriserade
Författare

zombieDet handlar naturligtvis om telefoner. Som dinosaurie förstår jag som vanligt inte ett skit, men med ålderns rätt kommer jag att förklara min egen syn på den här skiten…

Jag råkade se i ett forum…Det handlade om vad som var mest avtändande hos kvinnor. Fetma, svettlukt och psykiska besvär låg ganska högt, men högst låg kvinnor som inte kunde släppa taget om sin smartphone. Jag har varit med om det själv. Då är jag ändå dinosaurie…

Att ha en bra dialog med ett fruntimmer, kukar ganska snart ur när hon tvångsmässigt måste kolla luren hela tiden. ”Vänta jag ska bara kolla en grej” ”Vänta jag ska bara berätta för mamma var jag är” ”Vänta lite, jag ska stänga av”…”Nu kan du knulla”…

Hurra! Jag tror att jag går och fiskar istället…

Jag undrar hur den här skiten kommer att slå tillbaka mot oss i framtiden. Vilken generation är tänkt att ta över?  Söndercurlade skitungar som vill ”jobba med media”? Andra skitungar som hoppas på modellkontrakt genom att puta med truten i alla media som finns? Inget kunnande och ingen ambition av att lära sig något. ”Mitt utseende är min framtid”…Dr.Darra som tjänar miljoner på att förvandla snygga tjejer till freaks, gnuggar sina dollarhänder. Freaksen förstår inte ett skit.

Det här med telefonerna är sjukt på riktigt. Jag trodde, i min enfald, att det handlade om om barn och ungdomar som jagade pokemons. Jag hade fel igen. Många av mina bekanta(+50 år) har blivit barn igen. Jag tror att det handlar om en skräck att bli gammal. Alltså måste man fåna sig tillsammans med sina barn, bara för att visa att mamma/pappa minsann är på samma nivå som sina barn. Hys ingen oro. Ni har regredierat till samma nivå som era barn…

Jag smällde min bil för en dryg månad sedan. Försäkringsbolaget löste in skiten och jag köpte en ny bil. Jävligt ny.

Fruntimret som missade allt vad högerregel heter, satt med en telefon i näven. Vad hon jagade, vet jag inte. Hon försvann i en ambulans. Hur ska jag få tillbaka allt som den här smällen har kostat mig? Jag vet inte, men jag vet att jag är en av de jobbigare jävlar som försäkringsbolag och annat patrask kan ha att göra med.

Häromdagen svängde jag ut från arbetsplatsen…Man måste ut på trottoaren för att se trafiken. Det var mycket trafik. Till vänster kommer en telefonzombie gående. Han går rakt in i min vänstra skärm, utan att se att jag finns där. Det enda jag gör är att stirra på idioten, vilket gör att han kliver ut i gatan istället. Han var 5 cm från att bli nedmejad av en Taxi.

På något sätt önskar jag att han blivit det…

 

2 kommentarer

Comments RSS
  1. Joe Bravoe (@joebravoe)

    Det är inte spelet som är problemet. Det är de lågintelligenta och själviska personerna som utmärker sig genom att störa andra som har fått ytterligare en chans att visa upp sig. Jag får för mig att den bredarslade kärring som i morse i godan ro fipplade med både automaten där man köper tågbiljetter och sin portmonä helt utan att uppfatta den kö som bildats bakom gigantsätet när tåget rullade in mycket väl kan vara pokemonmarodör. Hon lyckades säkerligen på egen hand se till att flera missade sitt tåg. Något säger mig att samtidigt som folk obemärkt använder spelet som motivation till motion just i detta nu så står den där suggan och blockerar någon någonstans.

    • LappRoffe

      Jag tror att du har rätt där. På något sätt vill idioter försvåra våra liv. Jag är ändå förvånad över att folk i min egen ålder inte kan släppa taget om sin telefon. Inte på dagen och inte på natten. Hela livet finns i telefonen. Ett normalt interagerande människor emellan har gått till ett digitalt jävla mischmasch. Jag skulle kunna berätta hundratals storys om telefonzombies, men jag låter det vara ett tag. För övrigt saknar jag dina blogginlägg. Du är en av få som är värd att läsa, så skärp till dig för helvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: