Förnya passet?

· Okategoriserade
Författare

sixto Jo, det skulle väl behövas. Tror att mitt senaste gick ut för ett par år sedan.

Men vart vill jag åka? Egentligen ingenstans. Inte som det ser ut i världen idag. Jag har aldrig varit mycket för charter och ordnade förhållanden, utan vill köra mitt eget race var fan jag än befinner mig. Det funkar inget vidare idag och anledningen kan stavas Islam, oavsett vad alla godhetsapostlar anser.

Jag skiter nog i att resa några år. Ingen brådska med passet heller.

Jag väljer att bygga upp min egen tillvaro i skogen, långt ifrån all jävla skit som florerar i städerna, och långt ifrån hycklande politiker och journalister. De kommer inte åt mig här. Jag väljer att bli ”fattigpensionär” inom några år. Jag kör mitt eget race även här. Jag räknade på vilken skillnad det skulle bli på skitpengarna man får i pension, beroende på om man kastar in nyckelknippan vid 61, 65 eller 70. Ha ha, det handlar om korvören. Finns inte en chans att jag bryter ihjäl mig för ett pensionssystem som våldtogs av Göran Persson på Cypern 1994. ”Vi är väldigt nöjda med den nya pensionsöverenskommelsen, men de som är födda på 60-talet är kanske inte lika nöjda” /citat Persson när han landade på Arlanda…

Okej, sossesvin…Jag hoppar av ert hjul om 5 år. Sedan ska jag mygla och jobba svart så länge kroppen håller. Jag ska koka brännvin, odla potatis och fiska. Dessutom ska jag tjuvskjuta lite djur också. Jag ska ha en egen tillverkning av vissa accessoarer som vi inte behöver gå in på, men framförallt kommer jag att gå in för att blåsa samhället/myndigheterna på mer pengar än ni någonsin blåst mig på. Hela min tid kommer att användas till att vara kriminell. På alla sätt.

Samtidigt spelar det ingen jävla roll ifall jag hamnar på kåken. Tre mål mat om dagen, träning och TV på rummet…

Bättre än vilken fattigpensionär som helst.

Det kommer att bli skitbra…

4 kommentarer

Comments RSS
 1. Steffe

  Aftonbladet stänger ner pokersektionen. Var skall nu alla komma till tals,,,,,?

 2. LappRoffe

  Med tanke på hur hård censurering och IP-ban det var där, så var det inte speciellt många som ens kom till tals…

  • Steffe

   Tänkte mer på de som skriver. Valterego, Dybban mfl. Pokerforum är dödare än dött där det endast diskuteras bantningsmetoder och bitcoin.

   • LappRoffe

    Alla har ju en egen blogg och andra kanaler som alltid funnits. Valterego har ju hela poker.se och pokerforum.nu som sin egen lekstuga, där alla ska vara vänner och slicka varandras röv. Dybban har sin blogg och även krönikorna på SvS. Resten är för ointressanta för att jag ska bry mig, men samtliga har ju sina egna domäner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: