Begriper ni ingenting?

· Okategoriserade
Författare

Alla ni som bjudit in mig på middagar och ”roliga sittningar”. Förvisso har inbjudningarna helt slutat att ramla in, men det gör mig inte ett skit, faktiskt.
I åratal har jag interagerat med människor som interagerar med sin telefon. Inte med mig. Jag är bara en konstig gubbe som äter och dricker. Ibland pratar jag lite, men oftast blir jag avbruten av plinganden i någon jävla telefon. Jag har slutat att prata. Helt meningslöst.

Att sitta på en familjemiddag, där samtliga har sin telefon till höger om besticken och där samtliga tycker att det är viktigt att se någon bild på en söt katt, eller en selfie från den där människan som inte gör annat än tar selfies…
Nej, det är inte min grej. Så sällan som jag träffar mina gamla bekanta, vore det faktiskt kul att prata lite. Utan att visa på telefonen vad vi ska prata om.

Det har gått åt helvete. Precis som allt annat.

Jag trodde i min enfald att min egen generation fortfarande kunde umgås som människor, utan telefoner, men jag hade fel.
Jag har även fått veta att jag själv är ”konstig”. Det har säkert med telefonerna att göra.

Jag väljer att vara ”konstig”. Telefonen är ingen viktig del av mitt liv.
Jag låter alla klotnackar ägna sig åt sin favoritsyssla. Jag kör säkert över någon av er vid någon väg, eftersom ni inte ser världen omkring er. Jag förmodar att ni har svårt att få ett jobb, eftersom ni inte har förmågan att prata direkt med människor. Vet ni ens vad människor är?

Det finns säkert någon app som förklarar för mig varför ni är så in i helvete dumma i huvudet.

Den appen kommer jag aldrig att ladda ner…

8 kommentarer

Comments RSS
 1. M

  Spot ON!

 2. Fredrik

  Sa du något, jag fick ett pling från fejjan så jag hörde inget!

 3. J-O

  Det jävligaste är att dom sitter med skiten på jobbet också, iaf där jag jobbar. Givetvis inte alla men tillräckligt många

 4. LappRoffe

  Jag vet J-O, har kickat ett par skitungar som jobbade mer med mobilen än med jobbet. Vad jag är bekymrad över är att folk i vår generation har börjat med samma missbruk. Ungefär som att du och jag skulle börja röka spice och bära våra brallor på halva arslet…

 5. Micke

  Blev succe för hästjobbarna än en gång……. Hur få medlemmar kan man ha för att kalla sig förbund?

 6. LappRoffe

  Eftersom man inte är ett förbund, utan en ideell förening(vilket det även drivs som) så räcker det med en styrelse som gärna skor sig på idioter som tror att det handlar om ett förbund…

 7. Micke

  Finns det något att sko sig på? Mau tog väl det som blev över från SM och intäkterna från medlemsavgifter lär väl inte räcka till mer än en räkmacka…..

 8. LappRoffe

  Förmånerna finns ju kvar. Som att få ynnesten att arbeta för Mau och att få resa och hotell betalt på Malta. Av medlemmarnas pengar såklart. Genomskinligt till den milda grad, eller ”transparence” som MA2 hade uttalat det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: