Till Simon.

· Okategoriserade
Författare

Om du sänker dig till den nivån som ni i den s.k. superbloggen tydligen eftersträvar, så måste jag tyvärr ta farväl av dig.

Du har alltid levererat läsvärda alster och du har alltid haft en sund syn på tillvaron. Jag har haft mycket utbyte av dig, både som skribent och som vän.

Den dagen du fastnar i Eriks kändisrunkande så vinkar jag adjö. Det är ganska nära nu…

3 kommentarer

Comments RSS
 1. David

  Jag håller med dig att Eriks första/nya inlägg i Superbloggen var verkligen ett bottennapp. Hade han något intressant att berätta? Nej. Känns som att han skrev ihop något bara för att markera att han var tillbaka.
  Erik kan skriva, om han får ett tydligt direktiv eller uppdrag av en beställare av en artikel. Ska han skriva något fritt blir det mesta bara tomt prat. Varför blir det så? Jag har en teori. Att skriva är det han lever på. Han har egentligen inget intresse i själva spelet poker, han spelar inte poker själv. Alltså ligger hans intresse i att pokerindustrin är stor och att det finns dom som vill läsa det han skriver. Eftersom han inte kan producera kvalitet så får han gå på kvantitet. Och då blir resultatet ….. mmmm.

 2. Jan

  Inte ens om Simon försökte skulle han skriva lika dåliga alster som Valterego. Jag trodde hans första inlägg var dåligt men han lyckades toppa det bottennappet…..

 3. LappRoffe

  Och MA2 slickar som vanligt röv på en dryg pensionär…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: