Vad gör alla idioter idag?

· Okategoriserade
Författare

banv 1

Vad gör ni? Alla ni som applåderade och försvarade Svepof. Vad gör ni idag? Avlönade av Greken eller bankande huvudet i väggen för er egen idioti?

Alla ni som applåderade och försvarade 5050poker. Var är NI idag?  Jag vet var vissa av er är. Ni som tyckte att det var helt okej av Göteborgstrojkan att blåsa samtliga spelare på deras pengar. Ni som mörkade skiten på Pokerforum.nu. Ni som vägrade att redovisa vem som låg bakom nicket ”Silverphilen” t. ex. En av brottslingarna lät ni flyga under radarn. Varför? Jag vet vem som skrev under det nicket och jag vet också vad otillbörlig marknadspåverkan betyder. Vet DU det Erik Rosenberg?

Att vägra att lämna ut namnen på dessa tre som frekventerade Pokerforum.nu, gör er helt och hållet delaktiga i den största scam inom svensk poker som förekommit. I det största pokerforumet som existerade då i Sverige.

Jag har träffat många av er i det verkliga livet och jag har sett hur ruttna ni är när det kommer till pengar. Genomruttna. Pengar och förmåner är vad som styr er. Era egna personliga åsikter lägger ni i en låda som aldrig kommer att öppnas. Sålunda glömmer vi 5050Poker, eller hur? De som torskade miljoner är inte intressanta, eller hur? Det enda som är intressant är att en handfull lallare ska kunna upprätthålla sitt sketna arbete som kringtjänstproffs inom en av de ruttnaste branscherna i världen. Vad blir nästa lögnarbransch när karriären ska vidare? Oljeindustrin i USA kanske? Sikta på det, Rosenberg. Ditt namn och din bakgrund är som klippt och skuren för det. Tills dess kan du ju fortsätta att skriva falsarier som någon annan lägger i ditt knä…

Att önska idioter en god jul, finns faktiskt inte i min egen värld.

Jag önskar däremot ett hjärtligt DRA ÅT HELVETE!

 

7 kommentarer

Comments RSS
 1. Joe Bravoe (@joebravoe)

  Det var många som ville ha del av de spelsjukas pengar, men som var oförmögna att vinna pengarna själva. Många förstod också att man inte ska tala illa om ”konkurrenterna”. Lägligt nog så fanns Ken Lenaard som alla kunde spotta på. Verkar ju ungefär som om det finns en slags hederskodex schakaler och gamar emellan som sträcker sig längre än runt bordet där man inte ”slowrollar”. Man gratulerar varandra när man vunnit ”fiskens” pengar.

  • LappRoffe

   Många av gratulanterna visade ju sig vara fiskar själva. Hur många av de självutnämnda ”proffsen” finns kvar idag, tio år senare? Som vinnande menar jag då. Inte döda.

 2. Micke

  Hände det något med 50/50 poker? Sjukt att man kan gå in och sno alla spelares pengar helt lagligt tydligen. Var är Byling, han som sade att bevisen skulle komma men vi skulle vänta. Det har gått fyra år nu…..väntar fortfarande…..

 3. LappRoffe

  Självklart hände inte ett skit. Den klassiska ”Göteborgsandan” visade sitt allra fulaste arsle när även hedersmannen ”Byling” fortsatte att slicka kändisarnas röv. Räkodlarna i Sveriges framstjärt förnekar sig aldrig. Kolla bara Allbäck-härvan…

 4. LucyInTheSky

  Har dock inget med gbg att göra. Finns ingen sådan typ av ful kamratanda nån annanstans?

 5. LappRoffe

  Visst finns det nästan överallt, men den syns äckligt tydligt i just Gbg. Ganska stora och övergripande mygel som har sopats under mattan där.

 6. Olle

  gott nytt år till Sveriges (på riktigt) vassaste penna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: