Trolling och annat fiske…

· Okategoriserade
Författare

trollAtt vara ett livs levande troll är ganska roligt faktiskt. Roligast är att låtsas vara arg. Då skriver jag mina mest häcklande och irriterande texter. Att se reaktionen från vissa pappskallar är underbart. Tramstomtar som tar sig själva på ett större allvar än Ranelid. Ni är många.

Vad får er att tro att jag egentligen bryr mig? Jag trycker ju bara på era egna knappar som får er att gå i taket. Ni borde kanske se över era egna knappar…

I snart tio år har jag irriterat etablissemanget inom svensk poker och jag kommer säkert att hålla på ett tag till. Bara för att det roar MIG och irriterar ER. För varje år ger ni mig material till att fortsätta att skriva. Ni ser inte hur överjävligt löjlig er egen värld är. Ni ser inte hur patetiska ni egentligen är. DET får mig att fortsätta att häckla er. Korkade människor har aldrig varit favoriter i min egen sfär.

Varför just pokern?

För att där hittar vi de mest skruvade människorna, med en övertro på sin egen förträfflighet och med en genuin tro på sin egen höga intelligens. Det är här det brister och blir roligt. Per automatik anser sig average pokertomte vara mer intelligent än genomsnittet av befolkningen. Nu är det ju inte så, vilket vi sett genom åren. De flesta är faktiskt stendumma. Spelar bort hela sitt liv och förväntar sig fortfarande respekt. Inte från mig, den saken är klar.

Visst finns det smarta och intelligenta pokerspelare också och dessa har jag aldrig angripit. De kör sitt eget race och skiter i vad troll eller experter tycker. De är faktiskt de enda jag hyser respekt för i den här skitsvängen. Alla ”kringtjänstproffs” och allvetare pinkar jag på. Fullständigt onödiga människor.

Nu irriterar jag ju folk inom andra områden också, men inte med samma nick som här. Hot och hackningar säger lite mer om ER än om MIG.

Dessutom kommer jag att fortsätta.

Taskigt, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: