Rasistjävlar!

· Okategoriserade
Författare

Det är vad ni är. Samtliga fåntrattar inom ”sjuklövern”. Ni är främlingsfientliga, islamofober och alla andra epitet som fladdrat ur era skitiga trutar i åratal. Nu är ni där själva. Ni gör det som borde ha gjorts för åratal sedan, men då var det ju ett parti som inte fick plats i era fina salonger, som talade om hur verkligheten såg ut.

Hoppas ni är nöjda med er själva. Hur ska ni vända det här till er egen fördel? Det går inte längre, era jävla sopor. Ni är körda.

Precis lika körda som varenda surdegsbakande journalistjävel på Söder. Ni är lika förbannat körda. Ni har haft fel hela tiden.

Kommer ni någonsin att erkänna det?

Korkad fråga. Naturligtvis inte.

Ni har mitt och en stor del av befolkningens fulla förakt, men ni bryr er inte. Ni bryr er inte om vad ni mässat om tidigare. Ni kan aldrig erkänna att ni hade fel, för då skulle ju hela er egen låtsasvärld rasa. Surdegen skulle tappa surheten. Trovärdighet har ni aldrig haft, men det vet ni inget om…

Helvete vad jag skulle skämmas ifall jag var pursvensk.

Nu är jag, som tur är, hälften finne och hälften polack. Alltså behöver jag inte skämmas över Sverige. Jag kan skratta åt skiten.

Men skrattet fastnar i halsen när jag ser hur jävla illa man sköter det här landet. Sverige är snabba på att tala om för andra länder hur de ska föra sin politik, men har ingen aning om hur man för sin egen politik. Sverige kan inte lära Danmark ett skit. De skrattar åt Sverige. Vilket de flesta väststater gör idag.

Det är dags att inse faktum, kära politiker, journalister och tramstomtar.

Det har gått åt Helvete och det är ert fel…

2 kommentarer

Comments RSS
  1. olle

    och varenda jävel som blivit kallad rasist när dom kritiserat invandringspolitiken borde få en stor jävla ödmjuk ursäkt men den kan man ju garanterat glömma.
    Twitterfittegänget på södermalm som gapar ut vilka åsikter som är tillåtna att ha borde bara hålla käften för alltid.
    Schyfferts ”det kostar en pizza” är väl mest patetisk av dom alla

  2. MrMadoff

    dax för en teckning av svensk politik där skiten träffar fläkten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: