Det är för jävla märkligt…

· Okategoriserade
Författare

…att applådåskorna aldrig upphör från vissa s.k. redaktörer eller ”pokerskribenter”. Ordet ”fiasko” finns inte i deras värld. Inte när det gäller Poker-SM i varje fall.

Nu är den nya taktiken att framföra ett svenskt mästerskap som något familjärt och jättetrevligt. Visst fan, ligg sked med varandra i Campen, men det är fan inte det här ett SM går ut på. Jämför deltagarantal med Norge t.ex. så får ni en helt annan bild av hur ett mästerskap ska skötas.

Om nästa års SM drar 20 spelare, så kommer ändå Valterego och hans kompisar att hävda att allt var perfekt. De kommer att kyssa Grekens röv, för det handlar om deras egen yrkesroll. Vissa andra kysser lite mer, för det handlar om något annat…

Fröken Brandborn för debatt mot PokerNick, utan att begripa att SM redan har givits bort till Pokerevent i tre år. Just den detaljen vill nog Fröken Brandborn inte kännas vid, då det var hans favoritdam som fixade röstningen…

Till sist undrar jag över EN sak: När kan ni monopolkrigare erkänna att SM GAVS bort till SvS/CC, av Månsson och hans dåvarande styrelse? Det GAVS bort och inget har blivit stulet. När kan ni erkänna detta faktum? Förmodligen aldrig, trots att allt finns på papper…

1 kommentar

Comments RSS
  1. LappRoffe

    Det enda jag kan garantera är att inte en enda monopolkrigare kommer att erkänna att Månsson GAV bort SM. Och gör man inte det så faller trovärdigheten som ett gammalt äpple i Ranelids trädgård….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: