Har jordaxeln vänt?

· Okategoriserade
Författare

upponer Det mesta verkar ju vara uppochner numera…

Sjuklövern i den svenska politiken säger idag exakt samma saker som SD gjort i åratal. Den enda skillnaden är att sjuklövern inte får rasiststämpel på sig från media.

Rosjon har skrivit TVÅ bloggtexter efter varandra, som är KRITISKA mot Svepof och deras(Maus) SM i poker. Den sista applådmästaren har tydligen börjat se verkligheten som den är. Inte en sekund för tidigt. Inte ens Koivu talar om succe’ längre.

Vladimir Putin visar sig vara den enda makthavaren som verkligen tar itu med IS. Vissa, men bara vissa, kommunister börjar att ifrågasätta sina egna ideologiska ställningstaganden tidigare. Där all religion är av ondo utom Islam. Den ekvationen har ingen förutom Byling tidigare begripit.

Stefan LövFen uppträder numera oftast i BLÅ slips. Något som varit otänkbart under hela 1900-talet. Blue is the new red, I suppose.

Mattias ”Pokerstar” Andersson skriver inte längre helt meningslösa texter om hemlösa katter i 127 olika forum. Han håller sig till sin egen sida, vilket har höjt kvaliteten på texterna avsevärt. Nu väntar jag med spänning på att han ska stava ”transparens” på rätt sätt för första gången.

Kommunerna och polisen har efter många år börjat att följa den lagstiftning som alltid funnits, då det gäller människor som ockuperar och skitar ner PRIVAT mark. Nu är det tydligen inte längre markägaren som ska betala för det romska kalaset. Men jag är skeptisk…

Takborraren glider runt bland svensk pokerelit, utan att bli rullad i tjära och fjädrar, men det förvånar mig faktiskt inte alls.

Annars är allt som vanligt.

Varken Valterego eller Glajmen har haft något negativt att säga om ”spelarnas SM”. Jag vet inte, men själv skulle jag nog benämna evenemanget som drog mest spelare till just ”spelarnas SM”. Det är fortfarande spelarna som väljer. Inte megafonerna till kringtjänstproffs.

Jag själv mår förträffligt. Inte alls som ett bittert anonymt träsktroll ska må. Jag har som vanligt fått lite hacker- och phishingförsök från Täby och Nya Zeeland. Den här gången under Jadbäcks namn. Märkligt att allt sånt här kulminerar beroende på vad jag skriver?

Min egen jordaxel är fortfarande vänd åt rätt håll…

 

2 kommentarer

Comments RSS
  1. Fredrik

    Jag tror att det är slumpen som styr attackerna. Inte kan det bero på vad du skriver, ingen bryr sig ju om vad ett gammalt troll skriver…

  2. LappRoffe

    Du kan ha rätt. Vem bryr sig egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: