Kom igen nu, fegsnören!

· Okategoriserade
Författare

Vad tycker ni om Maus SM? Vågar ni skriva halvsju?

Det är mesproppar som NI, som får den övriga pokervärlden att skratta sig harmynt åt Sverige. Hoppas att du är nöjd, Hogge…

Jag såg dig som en vettig människa, som kunde styra upp skiten som kassör. Vad jag sedan såg var en fet maktspelare som bara agerade för sitt eget bästa. Vilket du förmodligen fortfarande gör. Du kan öppna truten i forum där jag själv aldrig kommer att släppas in, men jag är nyfiken på ifall du är nöjd med dig själv. Kan du se dig i spegeln och tycka att du är en bra människa?

Jag hoppas att du tycker om dig själv, Hogge.

Jag vet inte av så många andra som gör det. Av de som har kollat Svepofs räkenskaper alltså…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: