Åsikter…

· Okategoriserade
Författare

 

näsa Att ha åsikter är både sunt och viktigt. Egna åsikter alltså. Inte någon annans.

Att låta sin egen lögnarnäsa växa, medan cylinderhatten balanserar på densamma, är inget annat än pinsamt. Pinsamt för alla som som vet vad det det handlar om, men aldrig pinsamt för näsan och cylinderhatten. De ser nämligen inte hur de själva beter sig. I deras egen värld är de oantastliga. Så stora och så populära att ingen jävel kan komma åt dessa giganter. I deras egen värld alltså…

Åsikterna brukar förändras beroende på vilket ”uppdrag” man för dagen har tagit på sig. Åsikterna förändras utefter hur vindarna blåser. Krävs det en annan åsikt än den man hade innan, så växlar man blixtsnabbt över till något annat ifall man tjänar på det. Svepof i ett nötskal.

Tragiken infinner sig när man p.g.a. ”ämbetet” känner sig tvungen att försöka tysta ”gamla vänner”.  Polare som inte köper skiten som vederbörande fått för sig att lalla med. Svepof är och förblir en KalleAnka-förening. En förening som bara existerar för sin egen styrelses skull. Punkt.

De stackare som inte har förstått detta faktum är för korkade för att ens försöka sig på lite pokerspel…

Vissa har kallat mig för ”stalker”. Andra har kallat mig för ”anonymt troll”. Jag har aldrig varit något av de epiteten. De som vill veta vem jag är har fått veta det.

”Stalker” är det senaste. Av en gammal bekant…Jag kritiserar hans texter och hans ”jättehästjobb” för Svepof. Det gör mig till ”stalker”…

Att vederbörande använder mina personuppgifter för att skriva in mig i Svepof, utan mitt medgivande, är väl bara humor? Så här sjukt är det.

Att jag får vykort från Amorgos/Grekland är ju bara naturligt, eller hur? Jag kan visa upp skiten så får folk bedöma själva.

Försöket till förödmjukande på Facebook låter jag vara. Det betyder ingenting.

Men vem är stalkern?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: