Nu får det vara nog!

· Okategoriserade
Författare

Jag kommer att lösenordsskydda min blogg! Jag står inte ut med negativ kritik! Jag är jag och låt mig vara! Jag är egentligen den mest intressanta människan i världen, men folk har inte begripit det!

Nu ska bara mina ”riktiga” kompisar få läsa vad jag skriver. De här kompisarna som aldrig försöker rätta mig i mitt undermåliga sätt att producera svensk text. Mina favvokompisar som tycker att allt jag gör är guld. De är de enda som fattat något. Tror jag.

Nääää, så är det inte.  Jag gasar på som vanligt. MA2 har lösenordsskyddat sin egen blogg. Grabben som snackade vitt och brett om ett felstavat ”transparance” när han äntrade rollen som förste styrelsepajas . Förste styrelesepajas att få kicken fortare än fan…

”transparance”, ”transperuns” trinsparent” eller vad fan det nu än heter. Någon borde lära sig vad ordet heter.

Speciellt den fega lilla skithögen som lösenordsskyddar sin blogg. ”transcendetalism”…

Jag kan lära MA2 hur man stavar på svenska. ”Fåntratt” stavas precis så. ”Pappskalle” stavas också precis så.

”Komplett idiot” stavas också precis så.

Lycka till med transparancen….

1 kommentar

Comments RSS
  1. Fredrik

    Även poker.se funkar bra….NOT! Vilka stolpskott är det som driver sidan då man inte ens kan bygga en hemsida som man enkelt kommer in på……?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: