Poker-SM närmar sig…

· Okategoriserade
Författare

miss kholm Styrelsen är taggad.

Detta kommer att bli så jävla bra. Vi kommer att slå alla rekord som är värda att slå. Vi kommer att visa omvärlden att Svensk Poker står över allt annat. Vi kommer att visa alla i hela världen hur man arrangerar ett nationellt mästerskap. Vi är nämligen bäst. Bäst så in i helvete.

Allt vi gjort har varit för det bästa. Det bästa för den Svenska pokerspelaren. Inte för oss själva. Nej, nej, vi gör ett jättehästjobb bara för att spelarna ska känna att vi finns där för dem. Vi piskar varandra i styrelsen vid varje möte, bara för att vi ska veta vilka vi arbetar för. Jättehästarbetar.

Om nu dessa SM skulle bli ett fiasko, så finns vi ändå där som en tung grupp inom politiken. Vi är ju nästan 60 pers asså! Helvete vad politikerna kommer att darra när vi kommer med våra krav! Vi kommer att göra rent hus i maktens korridorer, för vi har ju faktiskt en ”politiker” som ordförande…

Hela världen kommer att ta efter vårt sätt att bygga upp ett förbund och att arrangera ett nationellt mästerskap, både på nätet och på Malta. Vi är bäst!

Nästa år kommer WSOP att införa Plump, Sviten Special, Potatisnöten, Tramstomten  och några hundra andra evenemang som Cylinderhatten har uppfunnit.

Tror ni att jag ljuger? Vänta och se bara. Vi är bäst! Vi har dessutom fullt förtroende från MA2.  Att få fullt förtroende från en avhoppare är stort. Jättehäststort.

Tänk bara att bli Svensk Mästare i Plump. Darra WSOP…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: