Ni sitter där…

· Okategoriserade
Författare

ModerTeresa_bmp-for-web-small… Ni goda människor.

Ni tycker själva att ni är goda och ni vill att resten av världen ska tycka detsamma om er. Ni följer noga vad som är rätt att tycka, och sedan tycker ni så. Vad ni själva tycker kommer vi aldrig att få reda på. Ni tycker utefter en norm. En norm som kan låta er behålla er anställning.  Er egen åsikt är zip och nada.

Ni sitter där och försvarar saker som ni egentligen föraktar, men ni gör det bara för er egen plånboks skull. Plånboken är viktig. Resten skiter man i.

Varumärket är också viktigt. Det är SÅ viktigt att de flesta enskilda människor tror att de är ett varumärke. Allvarligt talat…Vem fan är ett varumärke egentligen? Möjligen Borg och Salming, men definitivt inte Glimne, Andersson eller Norinder.

”Dybban” är ett varumärke, vilket retar skiten ur fåntrattarna som inte lyckades. Dybban backar dessutom upp sitt varumärke genom att vinna pengar på poker. Undrar om Glimne, Andersson och Norinder kan matcha ”monopolets riddare” när det gäller att kunna spelet? Självklart inte. Samtliga har inte det kunnande som krävs och inte heller förmågan att hålla käften när man bör hålla käften. Samtliga tror dessutom, i sin egen vilseledda värld, att de kan bete sig precis hursomhelst utan att någon opponerar sig. Det är inte riktigt så, bögjävlar.

Det finns alltid en liten lappjävel som kommer att mäta det lilla ni har i småbyxorna…

1 kommentar

Comments RSS
  1. Jonas

    Jantelagen kan inte bli tydligare i pokersvängen. Dybbans framgångar äter upp folks egon och blottlägger folks tillkortakommanden. Vet inte om du läste Dybbans blogginlägg ”Håll käften” som var träffade helt rätt. Folk måste konstant klaga på allt som går att klaga på. Jante och Avundsjuka är inget vackert par. Gillar Dybban som är framgångsrik på många plan men skäms inte för det. Han vågar sticka ut, säga ifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: