Tror att jag åker till Malta ändå…

· Okategoriserade
Författare

sömn

http://svenskapokerforbundet.se/poker-sm-2/poker-sm-2015-malta/

Aldrig någonsin har chansen att bli hyllad ”Svensk Mästare” varit större än nu. 28 events. Tänk bara att bli mästare i ”Midnight hyper”. Nu kör de fem sådana, så jag förväntar mig fem guldmedaljer. Jag tänker vinna alla serru…

Pokerfinnkampen  får väl vara, eftersom jag är både det ena och det andra tror jag, men visst finns det lägen för att bli Mästare. Sviten special, Partinöten rebuy, Plump och något som heter OFC. Lagpoker fanns det tydligen också. En misslyckad satsning sen stan brann. Pokerspelare kommer aldrig att vara lagspelare.

Men bara 28 event? Borde inte samtliga Cylinderhattens uppfunna kortspel finnas med? Då hade man lätt kommit upp i  några hundra event, vilket självklart skulle ha genererat fler spelare. Tänk bara att kunna titulera sig som Svensk Mästare i Plump, eller Partinöten. Helvete vad brudar man skulle få…

Min bifogade bild har faktiskt en tanke bakom.

Att det alltid varit Kalle Anka är ju solklart. Nu är det Kalle Anka som går i sömnen.

http://svenskapokerforbundet.se/poker-sm-2/poker-sm-2015-malta/

Inte ens om jag går i sömnen kommer jag att befinna mig på Malta för att sponsra dessa skämtfigurers tillvaro…

 

 

1 kommentar

Comments RSS
  1. LappRoffe

    Lite kul att olika dagar nämns som olika event. Pokerevent har full koll som vanligt, med eftertryck på just ordet ”full”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: