Jag ÄR intressant!

· Okategoriserade
Författare

succe Jag har begripit att ALLA andra i världen är ointressanta. Jag själv är däremot så intressant, rolig och underhållande så att jag har beslutat mig för att låta alla människor i hela världen ta del av mitt alldeles fantastiska liv.

Det blir Facebook, Twitter, 12 olika bloggar, appar, podcast och precis allt annat som kan få folk att förstå min storhet. Jag figurerar dessutom under ett stort antal olika pseudonymer i olika, mer eller mindre obskyra forum. Där kan ni få mitt ”nick” om ni swishar  en röding. Då kan vi ha kontakt via PM också.

Jag är dessutom med i olika föreningar. Vägföreningar, hyresgästföreningar, bostadsrättsföreningar, spelberoendeföreningar, Las Vegasföreningar, hotellföreningar och föreningsföreningar. Jag är dock inte med i något förbund längre, men det kan jag fixa. Jag glömde nog några andra föreningar också.

Tänk er ynnesten att få följa mitt fantastiska liv! Det här ger jag er helt gratis. Bara för att jag är mån om människor och djur. Jag vill alltid bara hjälpa alla. Men jag behöver några klicks, likes och swishar för att allt ska gå runt. Sånt behöver man väl knappast förklara. Men jag ÄR intressant!

Jag kommer att försöka hitta på en massa pajaskonster som ingen annan har gjort förut. Jag kommer att visa mina fötter och maträtter på Facebook. Jag kommer att twittra om varenda öl och drink som jag njuter av med någon av mina hattbeklädda vänner. Jag ska köpa hatt själv också. Mitt nästa äventyr går ut på att åla från Lund till Malmö, då jag kommer att twittra som fan om alla konstiga djur och människor jag ålar över på vägen. Allt avslutas med en pokerturnering på Casinot, där jag som vanligt åker ut före pengarna. Men det gör inget, för då kan jag skriva en badbeatstory i någon av mina 12 bloggar. Eller i alla. Samma story.

Ett annat projekt som jag har är att åka spark från norraste Finland till Kina. Och spela poker med alla jag möter. Det har ingen gjort förut. Haja intressant asså!

Det är sånt här som gör mig unik och intressant. Jag berättar innan vad jag ska göra och alla mina följare i hela världen väntar med spänning på vad som ska hända om ett halvår eller så. Mina följare bygger upp förväntningar på en bra story och att verkligen få se hur intressant jag är. Jag kör några fler cliffhangers och ser hur allas förväntningar ökar…

Ha ha, Die dumme Schweden.

Nu skriver jag en obegriplig och ointressant text på undermålig svenska, eller på ännu mer undermålig engelska, medan jag gör alla besvikna på slutresultatet av upphaussningen. Men jag ÄR en intressant person! Jag lovar! Följ mig! Swisha mig! Tro mig!

Bluffen är just det som gör poker till poker…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: