Egentligen så visste man…

· Okategoriserade
Författare

moppe1 Den som körde en sån här moped var dömd att få en bögstämpel på sig direkt.

Det fanns inget att trimma, inget att köra ifrån snuten med och inget att imponera på brudarna med. Samtliga som ägde en sån här moped fick finna sig i att vara oskulder tills pensionsåldern. Så var det. Alla jag känner som körde Crescent Compact eller nåt annat fånigt märke, är idag nån typ av datanörd eller programmerare. Tönt helt enkelt. De få som lyckades få till det med en lika töntig brud är bara att gratulera. De var få.

Men det fanns hårigare moppeåkare. De som körde Puch Dakota med femoenhalva handlad från Hobbex. Eller Sachs med ungefär samma trimgrejer i.  De fick heller inga brudar, men de körde sitt race på ett annat sätt. De mekade hellre med mopparna  än att meka med damerna. Alla har sitt eget val.

Jag ser än idag folk som kör Crescent Compact i det verkliga livet, utan moped. Oftast försöker de hitta kvinnor utomlands, för deras image har inte lyckats fånga någon i det land de bor i. Helt okej för mig. Gör vad ni vill, men har ni någonsin tänkt på hur ni själva framstår? Varför tittar ni inte på hur andra män uppför sig, klär sig, eller hur de närmar sig det andra könet som ni eftertraktar?

Varför drar ni upp era byxor till bröstvårtorna och har långa utläggningar om hur många matematikpoäng ni grejade på högskolan? Varför har ni så jävla fula glasögon? Tror ni att något av det kommer att få en snygg brud att tycka att ni är världens kap?

Ni körde Crescent Compact. Ni kommer alltid att köra samma moped. Ni gör det fortfarande.

Och ni kommer aldrig att förstå varför ni förblir singlar…

 

3 kommentarer

Comments RSS
  1. Moppepojken

    Är du singel?

  2. Tönten

    Du är väl singel själv, då vet jag vad du körde för moped 🙂

  3. LappRoffe

    Singel är ett ganska relativt begrepp…och jag har aldrig ägt en moped.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: