Att våga eller inte våga…

· Okategoriserade
Författare

räka Dybban vågade. Han ifrågasatte Svepof och Pokerevent. Vad fick han för det?

Som vanligt lite haranger om hans egen agenda. Halmgubbar istället för sakligt resonemang. Dybban gav upp naturligtvis. Vem skulle inte göra det? (förutom jag själv då, som inte har några ekonomiska intressen i pokerbranschens ruttna värld.)

Det intressanta är att MA2 inte backar upp sin vän. Han vågar inte. Sedan helt nyligt har MA2 varit styrelsemedlem i Sveriges sjukaste förening, med all insyn i skiten som bara finns, men han vågar inte öppna truten om hur försäljningen av SM gick till de egna leden. Han backar inte ens upp sin vän. Hur stort förtroende har egentligen en sådan människa? Noll och intet enligt mig.

Metoderna som Svepof använder för att rättfärdiga sin egen existens är ganska lika år efter år. Tysta kritiker och ljug om faktiska förhållanden. Punkt.

Man snackar om ett ”Starkt Förbund”, när det inte ens är ett förbund. Det är en förening av enskilda pappskallar som bygger luftslott. 82 personer har inte ett skit att säga till om gentemot politiska partier. Lobbyverksamheten faller pladask när yrkespolitikern får veta hur många medlemmar Svepof-politikern representerar.

Ibland tror jag att pokerspelarna är fullständigt dumma i huvudet. De bekräftar min tes varenda jävla dag…

Den dagen då ni i Svepof/Pokerevent börjar fatta att enskilda människor kan tänka själva, så är er saga all. Vilket den redan är förvisso…

Den som väntar på MA2 och hans ”avslöjanden” lär få vänta. När alla katter har dött och Amorgos sjunkit ner i havet…När Glajmen har kastat in verktygen för att styra sin ”puppet” och när MA2 äntligen börjar se vad verkligheten handlar om…

Vi snackar 2055 nu.

Tills dess får ni bara tugga i er alla lögner…

3 kommentarer

Comments RSS
  1. Fredrik

    Jaghittar inte hans post om det, men vet att jag läst den. Är den borttagen eller? På vilken blogg skrev han den?

    • Fredrik

      Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: