Visst är det så…

· Okategoriserade
Författare

lögn

Jag försöker att hålla mig ifrån skiten, men det går inte. Min datahjärna glömmer inget. Skitjobbigt faktiskt…

Minns ni all skit vi matades med för typ 10 år sedan?

Bara du var SVENSK så var du automatiskt vinnare på poker. VARFÖR fick vi aldrig veta, bara att det var så. Sverige var bäst liksom…

VARJE finalbord i de större turneringarna frekventerades av SAMMA spelare år efter år…Jo Tjena.

Man kunde lita på de stora nätsajterna inom pokern. Jaså jaha? Full Tilt var alltså ärligheten själv?

Man kunde lita på pokersajterna som hade sitt säte på Malta, Visst fan, klockrent! Att 5050 blåste sina spelare på x antal miljoner, utan att åka dit för någonting, visar hur mycket Maltalicensen är värd. 5050 är ju min favoritsajt, men det fanns många fler som körde samma skit.

”Respekterade pokerproffs” gav sina lektioner i olika forum och ibland med DVDs som man kunde köpa för någon hundring. Hurra, hurra! Att sedan det respekterade proffset sitter utblottad på Göteborgs parkbänkar och grindar hos Socialen, om han nu inte ska köpa herrgård tillsammans med Linda(som han förvisso medverkade med i ett underklädesreportage i Aftonbladet), eller kommer på något finurligt sätt att få stake. Jag menar stejk, förstås, men det ena utesluter inte det andra. Både herrgården och luftslottet finns säkert kvar…

Mr. Poker har fortsatt att trumpeta ut sin egen ärlighet och rättsskaffenhet…Ha haaaaa, jag dör…

Doktor Glimmer har äntligen gett ett ansikte åt självgodheten. Han norpade titeln från Björn Ranelid. Det var äppelkrig där på Österlen… Nu får vi finna oss i att det finns något som heter ”Glajmska” istället för ”Ranelidska”. Bägge är dock så vedervärdiga som personer, så att övriga deltagare inom olika litteraturevenemang hellre går och ser innebandy än att lyssna på när dessa onanister runkar av sitt eget ego…

Dybban vinner fortfarande. Jag vill inte tro att det har med GUD att göra, vad än pastorn säger…Men jag leder fortfarande i ”last longer”…

Jag ska inte ens nämna Mattias. Jag brukar få fan för det. Han kan skriva in mig i vilken förening som helst, bara för att det är hans typ av humor. Den övriga världen har för länge sedan upptäckt att tyskar inte har någon humor. Typ 70 år sedan…

Nu höll jag på att glömma Blobben. Norinder, Sveriges mest inflytelserika tjocksmock inom pokern för några år sedan. Fanns överallt, fingrade i alla kassor som fanns och dök som en sillgrissla med deathwish. Var är han nu? Jaså, jaha. Kör tidning på nätet. Går det bra? Ha haaa…

För att inte bli determinerad av alla våra damer i pokersvängen, så nämner jag inget om Lina, Valterego, Brandborn, Crappy, Bjoelle, och alla andra androgyna fula människor som irriterat mig genom åren. Jag kan låta sånt vara. Utseende är ju inte hela världen…

 

2 kommentarer

Comments RSS
  1. Stefan

    Det skulle skrivas en bok om alla dessa figurer. Vilka lirare. Du glömde Jens ”tjuren” Jaderbäck…..krossa monopolet…..

  2. LappRoffe

    Tjuren som hatade småbarnsföräldrar, tills han blev en själv. Tjuren som visste bäst om pokerbranschen och spelet, tills han själv fick sparken. Tjuren som dömde ut folk som svartjobbare utan att ha täckning för det…Nu lallar han runt som trollerigubbe, där gaget betalas direkt ur krogens drinkkassa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: