Nöjd ändå.

· Okategoriserade
Författare

DSC_0027

Sommaren pissade ju bort, förutom några dagar med sol och trevligt sällskap. Men den senaste veckan har varit helt okej också. Vill man inte sitta i bruset av en byggtork, så sitter man i slogbodan vid sjön.

Olika människor har olika uppfattningar om livskvalitet. Jag dömer ingen som tycker att Las Vegas är det mest optimala man kan uppleva i sitt liv. Inte heller dömer jag ut någon som tycker att Stockholms innerstad är det enda ställe man kan tänka sig att leva i. Valet är fritt. Jag har valt mitt. (snyggt rim där)

Jag slog ner mina senaste bopålar i Dalarna och det känns nog som att jag blir kvar här. Så har jag väl förvisso sagt tidigare också, så vi lämnar den saken öppen…

Men det är lite märkligt att jag nästan jublar över en massiv fuktskada i köket. Nu får jag ju se exakt hur huset är byggt och hur grunden ser ut. Allt har varit positivt hittills. Försäkringsbolaget betalar sitt och jag gör mitt. Jag skulle ju ändå renovera köket och nu fick jag en spark i arslet att göra det lite fortare. Istället för att sitta på verandan och sörpla rom…

Att skriva, skriva musik, läsa, se på film etc. i total tystnad är underbart. Att sova är ännu bättre.

Jag kom på det i vintras. Det här är faktiskt mitt första helt EGNA boende. Mitt eget, helt och hållet. Ganska skrämmande att man börjar samla ”vuxenpoäng” vid 55 års ålder. Snart börjar jag väl att skvätta min vildhavre runtom i kommunen och blir PAPPA också. Hemska tanke.

SÅ vuxen blir jag aldrig. Den gamla kanonen är laddad med lösa skott…

2 kommentarer

Comments RSS
  1. MrMadoff

    Usch vad tråkig och vuxen du har blivit. Om du nu inte tänker dra igång ett nytt dalauppror kan du väl åtminstone skriva om lite intressanta saker.
    Istället för ämnen som ”folk tycker olika”, fuktskador och sömn, kanske det stryker omkring en katt i skogen.

    När jag tänker efter är det nog du som är katten i skogen. De gillar att sova, hatar fukt och tar upp stor del av pokerstjärnas uppmärksamhet.

  2. LappRoffe

    Du har helt rätt. Jag föll in i något trams inbäddat i fetvadd. Det ska inte upprepas. Jag måste hitta tillbaka till mig själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: