Vem äger ”sanningen”?

· Okategoriserade
Författare

Sanningen finns i ageranden. Jag själv sitter kvar där jag alltid har gjort. Jag har min anställning kvar, mitt företag kvar och inget har förändrats av någon pajas försök att svartmåla mig. Jag har alltid angripit bedragare och lögnare. Jag kommer att fortsätta att göra det.

MA 2 i sin tur, får kicken från Svepof, Poker.se och förmodligen Aftonbladet också. Varför? Är det för att han är en ärlig människa? Tänk lite här nu…

VEM är det som trott sig vara ”untouchable”? Inte fan är det jag. Jag har jagats i åratal av bedragare i pokerbranschen och vet mycket väl vad asen kan tänkas hitta på för att knäcka mina små korvliknande tangentfingrar. I snart tio år. Jag finns kvar och har inte fått kicken från något, om man nu inte räknar med alla banningar från olika pokerforum som vägrar att redovisa sanningar…

MA 2  får sparken från varenda ”åtagande” han nu har inom pokern. Vem tror ni har rätt? Jag eller MA 2? Jag sitter lugn i båten. Ingen har kickat mig än. Skulle jag bli sparkad för något jag skrivit på nätet, eller för något kriminellt jag gjort vid sidan om, skulle jag erkänna det. Jag skulle aldrig kunna kalla det för något annat. Inte ”Omstruktureringar inom företaget” eller ”Som stolta samarbetspartners har vi nu gått vidare till nya spännande utmaningar” Allt är bara bullshit.

En bra bluff är själva essensen inom poker.

En kass bluff i det verkliga livet är en katastrof.

Det är DEN bluffen vi ser idag…

4 kommentarer

Comments RSS
 1. LappRoffe

  Folk som kör obskyra företag borde inte sticka upp truten offentligt. Allt kan kollas. Rubbet kan bli föremål för granskning. Det räcker med EN liten lappjävel som gör en anmälan/förfrågning…

 2. Veiron

  Fick killen verkligen kicken från Svepof? Borde vara bland det svåraste man kan lyckas med… Ingen vill vara med och alla förut, utom MA2, har fått sitta med i styrelsen.

 3. LappRoffe

  Klart som fan att han fick sparken. Att pyssla med olagligt användande av personuppgifter är inte det minsta bra för Svepof, med tanke på den ruttna historia denna bedragarförening har haft sedan start. Men i de här bluffkretsarna heter det alltid något annat…

 4. LappRoffe

  Se hur det ser ut idag, Nu ska MA2 ut och göra en omfördelning av sitt bloggande. Han har nämligen inte tid att hålla tre bloggar och twitter gående i sitt superintressanta liv, som i 14 kapitel handlar om hemlösa katter…
  Nu ska MA2 tvingas att arbeta inom den bransch där han är anställd. Sånt kostar. Tänk att tvingas jobba när man egentligen borde få en grekisk pension…

  Att kalla sig ”pokerproffs” i MA2s värld är helt okej, trots att han backat de senaste tio åren.

  Ursäkta. Jag ska gå ut och kräkas lite…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: