MA 2 fick sparken.

· Okategoriserade
Författare

Varför är jag inte förvånad?

Jag vet faktiskt inte om MA 2 ljuger medvetet, eller om han helt saknar läsförståelse. (som Ken var inne på) Hela hans förfarande med att skriva in mig i Svepof, handlar enbart om psykningar och jävelskap. Inget annat. Att köra någon krystad förklaring att han TRODDE att jag ville vara medlem i Sveriges ruttnaste förening, är bara bullshit rakt igenom. Något han förmodligen kommer att hävda även i ev. polisförhör, för att komma så lindrigt undan som möjligt…

Vår lilla utmaning på Facebook handlade aldrig om några IQ-100, utan en headsup i detsamma. MA 2 blandar ihop människor och vad här. Antingen ljuger han eller så vet han varken vad han läser eller skriver. Han föreslog att vi skulle köra testet på Malta, i samband med Poker-SM, för då hade han sin bekant där som kunde hålla i grejerna. Jag ställer inte upp på riggade tävlingar, utan föreslog en neutral plan på Uppsala Universitet, med ett test han inte gjort tidigare. Inget svar.

Vidare ville MA 2 avgöra något med en headsup i poker, vilket jag nekade till p.g.a. ett turmoment av stor betydelse. Jag föreslog schack istället, men fick aldrig något klart svar där. Ska man bevisa sin begåvning så ska det inte finnas något turmoment. Jag tror inte att kattbloggaren förstår detta heller. Som avslutning föreslog jag en boxningsmatch utom tävlan, bara för ”old times sake”, för att se hur en vältränad gymtomte står sig mot en gammal avdankad boxare. Det blev det aldrig tal om…

Lögner och bedrägerier verkar fastna som mördarbaciller på fåntrattar som ser en karriär i Svepof.

Det ska bli intressant att se vad Polisen säger om otillbörligt användande av personuppgifter. Lika intressant kommer det att bli att se vad Länsstyrelsen säger om Svepofs samtliga affärer genom åren. Framförallt när det gäller upphandling av vissa tjänster.

Om det blir något, vet jag inte. De lägger kanske ner ärendet. Men då har MA 2 varit så tillmötesgående att han mailat sina egna personuppgifter till mig. Då kan jag skriva in honom var som helst. Kommunistiska Partiet blir Byling glad över. VAB(Vita Ariska Bögar) kommer att jubla över en ny medlem. Speciellt som inträdeskravet är en redig bakrökare med samtliga medlemmar. ”Hitler Lever” är en annan samling där MA 2 skulle passa. Eller ”Flat Earth Society” där dårarna tror att jorden är platt. Varför inte ALLA?

Som liten krydda kan jag skriva in honom i Feministiskt Initiativ, där han kan få mingla med Gudrun.

Det är nog främst DÄR en sån fitta hör hemma…

 

 

2 kommentarer

Comments RSS
  1. LappRoffe

    MA 2 har dock rätt i EN sak. Det är att jag inte slår vad med människor som jag inte anser har alla indianer i kanoten. Därför backade jag Cylinderhattens vad om redigeringsverktygen på AB, trots att jag hade facit på hand…

  2. LappRoffe

    Men det gör mig glad att se att MA 2 äntligen har tagit in någon som kan redigera hans texter. Jag själv försökte för något år sedan, men det funkade bara i någon månad innan han drog iväg i sitt eget undermåliga sätt att skriva. Hoppas att han har en lärare som kan hålla honom på mattan den här gången. Någon som orkar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: