Forsätt att ljug, så ska jag visa vad jag kan göra…

· Okategoriserade
Författare

lögn

Det är inte svårare än så. Jag har haft med lögnare och bedragare att göra i hela mitt liv. Hitta på saker om mig så kommer jag att visa sanningar om dig. Du kommer aldrig att vinna med lögner och påhitt. Du kommer att torska. Förr eller senare. Falska påhitt och lögner om mig själv tar jag tag i direkt. Det är sällan jag har behövt vända mig till rättsväsendet. Faktiskt aldrig.

Trampa på min heder och jag kommer att trampa tillbaka, tio gånger värre. Ljug om vad jag sagt eller gjort så handlar det inte om tio gånger…

Vissa pajasar har ingen aning om vilka människor de baktalar och jävlas med. De tror att de själva är så populära och spirituella att allt de gör ska applåderas. Verkligheten ser inte ut så. Verkligheten är helt annorlunda.

När jag själv utsätts för rent jävelskap, så vet jag vad jag ska göra. Jag är ju ingen tonåring längre. Jag agerar på det sätt som känns bäst för just den situationen. Vad agerandet sedan handlar om kan skifta från fall till fall. Om jag angrips med rent kriminella metoder så svarar jag oftast med ännu mer kriminella metoder. Det har fungerat sedan jag fyllde 15.  Annars hade jag inte levt idag.

Men va faan, ljug om mig fjollor och möt mig sedan i en mörk gränd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: