Bristande IQ hos ”förtroendevalda”…

· Okategoriserade
Författare

Mattias Andersson har alltså skrivit in mig som medlem i Svepof, utan mitt medgivande eller önskemål.

Ärthjärnan begriper inte att förfarandet är brottsligt och kommer att polisanmälas omedelbart. Han levererar själv solklar bevisning genom ett mail till mig. Hur fan tror någon att den människan ska kunna göra något vettigt i Svepof?

Jag jämställer förfarandet med att jag själv skulle skriva in Dybban som medlem i SD. Vad skulle DU ha gjort, Dybban?

4 kommentarer

Comments RSS
 1. LappRoffe

  Jag kommer att lägga ut vår konversation här också, såvida inte den globala pokerkändisen antar mitt förslag om förlikning…

 2. LappRoffe

  Svepof har varit ruttet sen start. Varenda styrelse har sett till att fylla sina egna fickor. Det har bara blivit värre för varje år. Nu går man in i Svepof 5.0 , där ren kriminalitet är godkänt på styrelsemötena. Att skriva in mig i en sån förening, flasha mina personuppgifter, med personnummer, namn och adress och mailadress, utan att jag gett tillstånd till det, är sjukt på riktigt. Idioten som gör såna här grejer har ingen aning om vem han har att göra med…

 3. Kalle Balle

  Hovrätten dömer: ”Den tilltalade medlemmen i Sverigedemokraterna hade vid flera tillfällen diskuterat invandrarpolitik med en kvinna, som inte sympatiserade med partiet. Efter att han ansökt och betalat hennes medlemsavgift i partiet döms han nu för ofredande.”

  MA2 kan alltså dömas för ofredande när han gjorde dig till medlem i Svepof.

  • LappRoffe

   Jo jag vet. Det står var och en fritt att göra en anmälan. Det behöver inte vara jag som gör den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: