Jag fick ett mail…

· Okategoriserade
Författare

…av någon som inte förstod det här med ”Mattias Andersson” och ville att jag skulle förtydliga vad det handlar om…

OK. Då förtydligar jag. Det finns två MA, där den ena gjort sig ett namn inom både svensk och internationell poker, och sedan finns det en annan MA som med alla medel försöker lansera sig själv som en betydande profil inom både svensk och internationell poker. Den senare förväntar sig att pajaskonster ska föra honom till någon slags ”hall of fame”, men oftast landar det i ”hall of shame” istället.

MA1 vill inte vara med i svängen längre. MA2 gör allt för att få uppmärksamhet och cred för allt han (inte) gör. MA2 tror i sin vildaste fantasi att han kommer att bli en ”pokerprofil” som folk kommer att minnas. MA2 försöker att hitta på saker som (i hans egen värld) kommer att göra honom världsberömd. Hur många media uppmärksammade MA2s löjliga rullskideåkning på Strippen? Hur många tyckte att MA2s resa i pokerprofilernas fotspår var något att ha? Hur många applåderar repriser från Vegas eller Amorgos år efter år? Möjligtvis någon katt, men tyvärr är inte dessa läskunniga.

Jag minns MA2s första konfrontation med mig själv. Han undrade varför jag tyckte att ALLA pokerspelare var avskum. Redan här visade han att han inte förstår vad han läser. Han förstår inte vad han läser och han förstår inte vad han skriver. Dyslexi? I helvete heller. Obegåvning…

MA2 kan tyvärr inte skriva. Han kan inte tänka speciellt långt heller. MA2 hittar på egna sanningar och publicerar dessa i allmän media. Han hittar på saker som aldrig har hänt och upprepar dessa in absurdum. Något han lärt sig av Pappa Cylinderhatt. Dessutom censurerar han varenda inlägg som inte är hyllande på sina tre bloggar, allt enligt Cylinderhattens förmaningar. MA2 VET att det är på det här viset, men vägrar i döden att erkänna faktum. Det räcker med att JAG vet, fåntratt…

Lyssna på mig nu!

Du kommer aldrig att bli en profil inom svensk poker. Inte internationellt heller. Du är redan klassad som en pajas och ju mer du försöker verka seriös, desto mer pajas gör du av dig själv. Att du var så här korkad hade jag inte en aning om. Nu vet jag.

Det enda Fab5 gjorde som var vettigt, var att inte ta med MA2 i styrelsen. Jag förstår er nu.

Men jag förstår bara just DEN punkten…

1 kommentar

Comments RSS
  1. LappRoffe

    Jag vill påpeka att den här texten handlar i högsta grad om Mattias Andersson 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: