Eliten.

· Okategoriserade
Författare

http://www.elitsinglar.se/

Jag såg en reklamsnutt om den här sidan. ”Elitsinglar” som vill träffa en ”matching point” och leva lyckliga i alla sina dagar. Jag är skeptisk.

Kraven är enorma på den stackars jävel som vill ha något med eliten att göra. Multimiljonär är bra och takvåning på Östermalm är nästan ett måste. Tusenmiljoner högskolepoäng betyder ingenting, ifall man inte har en Ferrari eller två. Helst någon yacht som man kan åka till Sandhamn eller Rivieran också.

Sidan riktar in sig på de som är ”lite över det vanliga”, vilket i sig är en ganska halvrasistisk formulering. Vi är bättre än ni, typ…

Det går ut på att man ska vara lyckad i affärslivet, tjäna multum med pengar och känna rätt människor. Ha en bostad i välrenommerade områden och gärna något annat utomlands. Man ska vara synnerligen välutbildad och veta hur man för sig bland parnassen. Helst ska man vara bekant med kungafamiljen.

Dessutom ska man vara snygg. Fula människor har inget här att hämta. Man ska vara snygg, tjäna en helvetes massa pengar och äga både fastigheter, bilar, båtar och fan vet allt. Damerna får definitivt inte vara fula. Man kan överse med viss fulhet, ifall bankkontot kan göra att singelkillen ändå ser det sköna i damen.

På något sätt förstår jag ändå den här dejtingsidan. Man vill ha någon som matchar ens egen förträfflighet. Det är ganska sunt (i deras ögon).

Vad jag inte förstår är varför dessa förträffliga övermänniskor fortfarande är singlar…

 

 

2 kommentarer

Comments RSS
  1. LappRoffe

    Jag vill påpeka att den här texten inte handlar om Mattias Andersson. Även om den hade kunnat göra det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: