Onsdagsgrind.

· Okategoriserade
Författare

gambling Jag smög in sonic och tänkte att jag skulle masha lite volym. Behövde en daysaver efter att ha bustat några deepruns…

Tablade till höger om en deepfish och tänkte direkt ”Yeye, fair enugh”, då han hade bustat mig i en deeprun tidigare. Payday is coming. Så jag småjerkade bara till att börja med, men ökade squeeset for every hour. Deeptorsken fattade aldrig what he had coming, när jag finally jammade honom till Kingdomcome. Han gjorde en runforfun och var back in bad business fem minuter senare.

Då började jag att tickla lite och fick ganska bra return asså. En halvtimme senare huntade jag iväg nooben till ett annat table. Best for him. Not for me. Men det fanns others round the table som man kunde pilla the sucking snable in. Så jag filibrajsade truttor och vinklade fjordingar, tills jag hade the flow. Jag dodgade bullets och jag fnulade smågrisar. Jag trespassade vissa areas, men jag höll mitt average ändå. Dont fuck with me, doublenoobs.

Efter ten hours hade jag reacht the point of going to bed och räkna everthing jag hade vunnit. Räkmacka eller Billys? Det blev Billys, men jag kände ändå att jag var in the flow. Kunde inte somna heller, men who needs sleep när det finns nya fishes in the sea? Inte jag. Jag tar mitt sleep på planet till Vegas.

In Vegas ska jag visa hur man oilar the bearrings och hur man shimsar en bussning. The world ligger för my feets…

1 kommentar

Comments RSS
  1. LappRoffe

    Måste förtydliga att den här texten inte heller handlar om Mattias.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: