Den här texten…

· Okategoriserade
Författare

…kommer inte heller att handla om Mattias Andersson, även om han påstår att jag kallat honom ”ful”, vilket jag aldrig gjort. Den här texten kommer att handla om helt andra saker än Mattias, vilket säkert gör honom besviken…

Flyktingsmugglingar. Hur många av er har varit med om sån hantering? Förmodligen ingen. Att döma ut folk är ni bra på, men ni vet aldrig vad den ni dömer ut har varit med om. Men ni dömer…Ni dömer människor som mytomaner, bara för att ni själva inte kan sätta er in i en annan värld än er egen. Ni har förmodligen tunga argument för att man inte borde pyssla med sånt här, men samtidigt har jag tyngre argument av de jag hjälpte från Mullornas Iran. 80-tal alltså.

Långt innan många av våra skitungar som tror att de vet allt om världen. Skitungar som tror att de sitter på den absoluta sanningen.

Ingen av skitungarna har någonsin satt sitt eget liv på spel för att hjälpa någon annan. Definitivt inte någon annan från ett annat land. Det var viktigare att spela datorspel och chilla. Åka skateboard och röka lite brass. Men skitungarna visste konstigt nog allt om världspolitiken. I deras egen inrökta värld…

Det jag gjorde på 80-talet är sedan länge preskriberat. Har bara positiva omdömen från den tiden.

Likförbannat ska snorungar försöka förklara för mig hur världen ser ut…

 

1 kommentar

Comments RSS
  1. LappRoffe

    Om någon missade lite i början, så handlar inte heller den här texten om Mattias Andersson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: