S.k. ”pokerskribenter”/bloggare.

· Okategoriserade
Författare

Jag blir förvånad över att vissa människor, med alla medel, försöker göra sig ett ”namn” inom svensk poker. Den svenska pokerbranschen har aldrig varit något som vettigt folk vill beblanda sig med. Vissa hänger kvar med anknäbbar och trubbiga klor, trots att de varken kan skriva eller spela poker. De är duktiga på något annat område, men framförallt är de mästare på att slicka röv på fåntrattar som de inbillar sig kan lyfta fram dem i någon form av rampljus. Patetiskt.

Pokerboomen är över för länge sedan. Ingen/inget kan ändra på detta faktum. Somliga har bara inte förstått detta faktum.

Somliga envisas med att skriva sina bloggar på typ tre olika ställen, samtidigt som man uppmanar folk att även följa dem på Twitter och Facebook. UTAN att de egentligen har något intressant att berätta. Badbeatstorys var tråkiga för tio år sedan och är lika tråkiga idag. Likförbannat är det huvudessensen av de s.k. ”proffspokerbloggarnas” alster. Somliga kan varken uttrycka sig på svenska eller något annat språk. Men de inbillar sig att de är intressanta. Det är alltid samma människor som applåderar dessa bloggar också, utan att förstå att de gör skribenten en björntjänst. Skribenten fortsätter att inbilla sig att han är både viktig och skicklig och utökar sitt engagemang till någon förening eller ”förbund”…

Andra är så jävla självgoda att varje psykiatriutbildad kan ställa en diagnos på fem minuter. Gissa själv vilka tre/fyra jag menar…

Åter andra skriver med en ”pokerkidslingo” som bara den närmaste kidskretsen orkar läsa. Hälften engelska, hälften något annat. Vissa andra som tidigare kunde handskas med det svenska språket, går i fällan och tror att det är så här man ska skriva om poker. Jammar med lixom…

Somliga bygger upp förväntningar. Ibland i veckor. Ibland i månader. På saker/resor som ska äga rum i framtiden. När sedan saken/resan äntligen blir av, blir antiklimaxet bara ett stort ”jaha”. Var det inte bättre än så här?

Samma ”somliga” bygger även upp förväntningar om vilka förändringar som kommer att ske med den somliges inträde i vissa föreningar/förbund. Vi får veta den somliges ideologi och löften. Vi kan även skönja att den somlige anser att han verkligen är VIKTIG. Men vad händer? Inte ett skit.

Somliga använder ordet ”transparens” utan att veta vad det innebär. Varje gång stavar den somlige fel på ordet dessutom…

 

 

3 kommentarer

Comments RSS
 1. Fredrik

  Det finns nog ingen som bryr sig så mycket om den svenska pokerscenen som du gör. Varför gör du det när absolut ingen annan länge tar den på allvar?
  Om några stackars själar vill ha ett förbund och ett SM låt dem då ha det. Varför lägger du så mycket energi på något du påstår dig skita i? Nu framstår du bara som en bitter ”pokerwannabe” som aldrig fick den uppmärksamhet som du ansåg dig förtjäna.

 2. LappRoffe

  Jag avskyr bedragare, lögnare och narcissister. Så enkelt är det. Det är inte bara inom pokerscenen jag jagar sådana. Svar nog?

 3. Ola

  Ha ha, läser på pokermagazine och ser att Norinder bloggar än en gång om hur hans kontrakt med Unibet kom till. Läst den storyn 5-6 ggr nu och likafullt står killen och blåljuger. Det han tjänade pengar på var att värva spelare till Unibet sedan blåsa dem på rejkback. Ingen jävel kunde se hur mycket de rejkat på den tiden och han skyfflade in bra på den tiden. Nu mer kör han pokermagazine som helt tappat det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: