Grattis Svepof och Mattias.

· Okategoriserade
Författare

Jag skiter i er hädanefter. Gör vad fan ni vill. Allt jag skrivit genom åren har ju inte förändrat ett skit. Det är lika ruttet varje år.

Varje år har det varit nya fiaskon. Varje år har jag häcklat de ansvariga för alla fiaskon. Varje jävla år…Utom ett, då Erik Rosenberg och Ola Brandborn kom hem till mig och berättade om kuppen som skulle genomföras det året…Jag skulle inte skriva något om Svepof, utan låta det vara tills den nya styrelsen hade kuppat in sig och visat hur man sköter en styrelse. Jag lät det vara. Minns ni succén med Aaron Axelsson vid rodret?

Ingen av er vet vilka som drar i trådarna som styr dockorna. Jag vet.

Nizze har fått mig att förstå att jag inte ska bekymra mig i det här bedrägeriet längre. Jag ska ägna mig åt andra saker. Så nu är det fritt fram, Mattias. Nu kan ni mygla hur mycket som helst utan att något utomstående ”troll” har några synpunkter.

Svepof och dess historia är bland det mest pinsamma jag någonsin sett. T.o.m Linda Rosings ”karriär” slår skiten med hästlängder.

Jag tackar Nizze och skriver hädanefter helt andra historier på den här sidan…

 

10 kommentarer

Comments RSS
 1. Linkan

  Måste vara din sämsta bluff någonsin Roffe!

  Jag är VÄLDIGT imponerad att du fortfarande orkar bry dig.
  Ingen annan gör det längre.

  //Link

 2. Fredrik

  Jag uppskattar dina ”vanliga” texter mycket men uppskattar även när du drar ner brallorna på folket inom pokern. Hoppas att det är ett dåligt skämt. Å andra sidan så håller jag med Linkan här ovan angående att du orkar bry dig!
  /Fredrik

 3. LappRoffe

  Nej men va faan. Vad är det för mening att med att kritisera Svepof? Det spelar ju ingen som helst roll. Kupper, mörkläggningar, bedrägerier, dolda agendor och rena fiaskon applåderas varje år av samma människor. Linkan var en av dem, åtminstone tidigare.

  Man får sällan någon cred från någon. Istället ska man IP-bannas på varenda sida där bedragarna hyllas för sitt jättehästjobb.

  Nu ska kretinerna leka politiker…utan att veta ett skit om vad politik går ut på. Vilka krav tror ni Svepof kan ställa? Med 50 pers i medlemsbasen? 50 röster på det parti som lovar att släppa pokern fri…Samtliga partier jublar säkert över det massiva tillskott av röster som man får i nästa val.

  Vad händer ifall SD är det enda partiet som vill göra ex.vis klubbpokern legal?
  Kommer alla pokerspelare att rösta på SD då?

  Hela historiken gällande Svepof är enbart pinsam. Från början till slut.
  Men det finns alltid pappskallar som applåderar.
  Några av dem var tidigare mina vänner.
  Men jag vägrar, med ålderns rätt, att vara vän med korkade människor. Kan de inte se på verkligheten som den är, trots sin egen insyn i skiten…

  Då får det vara.

  Nej, jag bluffar eller skämtar inte nu.

 4. Linkan

  Roffe, jag är för trött, gammal och oengagerad för att orka anmäla dig för förtal om det du skriver om mig.
  Och för oinsatt för att veta om det skulle hålla rättsligt.
  Så jag lämnar det därhän.

  //Link

 5. LappRoffe

  Var hittar du förtalet din jävla hösäck? Prova att anmäl så ser vi var det landar. Ditt riktiga namn finns inte nämnt och förtal är det inte heller. Du försöker bara med samma skrämseltaktik som ni alla gjort i åratal. Ska du försöka stänga den här bloggen också? Du är förbanne mig mer korkad än jag trodde…

  • Linkan

   Sicken tomte du är mellan varven.
   Ta din medicin NU.

   //Link

   • LappRoffe

    Men gör en anmälan nu då din golbög. Gör dig själv till totalt åtlöje. Du har nog ”medicinerat” lite för mycket den senaste tiden…

 6. LappRoffe

  För övrigt tycker jag att samtliga som spelar årets SM, sanktionerar bedrägeriet gentemot medlemmarna, när SM såldes till greken. Två veckor innan årsstämman…

  • Fredrik

   Det är ju ändå medlemmarnas val eller hur och det drabbar enbart dem, Eller finns det några oskyldiga utomstående som har drabbats? Vems talan för du egentligen? Men att det var helt åt skogen fel när Mau sålde till sig själv är alla eniga om.

   • LappRoffe

    Jag för ingens talan. Jag uttrycker min åsikt. Är det förbjudet i din värld?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: