Visst är det kul att läsa om WSOP?

· Okategoriserade
Författare

Det enda vi egentligen får är badbeatstorys. Kolla bara superproffsbloggarnas bloggar. Bara badbeatstorys.

Sånt som varenda jävel ledsnade på redan 2006.

Jag har en bestämd åsikt. Människor som inte kan skriva, ska inte skriva. Är man kass hela vägen så blir man inte mer intressant av att Twittra. Man blir ingen ”skribent” av att publicera sina pissalster i flera olika media. Man är fortfarande kass. Om man dessutom vägrar att ta kritik eller hjälp med skrivandet, så blir man ännu sämre. Om man dessutom gasar på med ett främmande språk som man inte behärskar så gör man sig till åtlöje. Superproffsbloggaren kan tyvärr inte se dessa faktum. Han är fortfarande bäst i världen…

Hur intressant är det egentligen att läsa om hjältarna som går back i Vegas? Badbeatstorys är väl aldrig kul? En massa gnäll, år efter år efter år…

Man dömer ut sina motspelare, både vad det gäller skicklighet och utseende, men likförbannat torskar man djupt innan man är hemma. Men man kallar sig proffs och hänvisar till cashgames som ingen kan veta sanningshalten av. Jävla lallare.

Bekräftelsebehovet är gigantiskt hos vissa. Men för att få bekräftelse måste man leverera. Göra något som verkligen syns eller gör skillnad.

Att pipa över helt vanliga utdragningar, visar bara på amatörmässigheten både inom poker och skrivande…

10 kommentarer

Comments RSS
 1. Nizze

  Hur skall du ha det? Tidigare klagade du på att ”proffsen” mörkade sina förluster. Nu klagar du över att för läsa om förlusterna. Gör om, gör rätt! Själv loosar jag rakt ut just nu.

 2. LappRoffe

  Jag har varit less på att läsa badbeatstorys sen tio år. Bloggarna från WSOP handlar till stor del om just detta. Det har inget med vinster eller förluster att göra. Att producera en intressant text däremot…

  • Nizze

   Nu vet jag iofs inte vilka bloggar du läser men om du menar SB så håller jag inte med dig. SB har aldrig varit bättre än vad den är just nu.

  • Nizze

   Om vi pratar SB så är det framförallt frekvensen. Dan har alltid levererat både i frekvens/innehåll. Simon levererar i innehåll när han väl skriver. Jag tycker att det är intressant att följa Simon och hans framgångar inom pokern och karriären. Dynamiken har blivit bättre när Mattias började blogga. Ärliga, roliga ”pangpå” berättelser. Sen är han trevlig. Träffade honom i Vegas i år för första gången. Diana borde skriva mer än vad hon gör. Hon är ett fullblodsproffs. Lina frånvaro är tråkig. Jag tycker tyvärr din blogg har tappat och tillför egentligen ingenting längre.

 3. LappRoffe

  Min egen blogg existerar knappt. Jag skriver på andra grejer. Men du kan väl inte på fullaste allvar mena att det finns någon som helst dynamik i SB? Det är ju samma gamla malande år efter år. Den enda som är läsvärd är Dybban. Glimne är en fåntratt som gett självgodheten ett namn, tillsammans med hans polare Ken. Vad skiljer Glimnes bloggar från WSOP i år jämfört med tidigare år?

 4. LappRoffe

  Om nu ”trevlighet” ska vara betydande, så känner jag både Dybban och Mattias in person…

  • Nizze

   Visste inte att du kände eller att du hade träffat dem,
   Jag känner inte Simon eller Mattias utan jag sprang bara på Mattias då vi bor på samma hotell. Jag följde inte denna blogg under WSOP förra året. Men jag tycker Dan skriver underhållande.

 5. LappRoffe

  Glimne är en bra skribent. Han är dessutom den mest självgoda människa jag läst i skriven text. Enligt vissa andra även precis likadan i verkligheten. Att bara prata om sig själv ger inga höga poäng i min bok. Jag känner många fler i ”branschen”, men jag är ju fortfarande ett ”troll” enligt folk som inte vill att vissa sanningar ska ventileras. Det handlar om pengar, serru, och då blir det känsligt…

 6. LappRoffe

  Uppskattar din medverkan här ändå, Nizze.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: