WSOP tjohooo!

· Okategoriserade
Författare

För vilket år i ordningen jag följer vissa ”vänner” i Las Vegas har jag tappat räkningen på.

Men det är alltid folk som själva tycker att de är väldigt speciella och tror att hela Sverige och stora delar av den övriga världen följer deras äventyr i Nevadaöknen. Dag efter dag får vi läsa badbeatstorys om hur hjälten blivit utdragen, eller berättelser om hur samma hjälte hade hittat något billigt matställe runt hörnet…

Allvarligt? Är det bara jag som är kronless på förlorande spelare, som ändå vill påskina att de är vinnande?

Det här fortsätter år efter år i all oändlighet. Människor som inte ens skulle klara årskurs 5 i meningsuppbyggnad, försöker lura läsarskaran att man inte bara är pokerproffs, utan även proffsbloggare. ”Proffs” menas att man försörjer sig på det man gör. Där faller hela skiten.

Jag ska inte vara diplomatisk, vilket förvisso aldrig varit min starka sida…MEN när jag ser gamla vänner kuka ur så reagerar jag. När gamla vänner anammar en taktik gentemot mig, som lagts upp av de största bedragarna i svensk pokerhistoria, så reagerar jag. Jag kommer att fortsätta att reagera. Jag har reagerat i snart tio år. Sedan spelar det ingen som helst roll att mina ”vänner” byter planhalva och inrättar sig i Gandalfs taktik. Ni får aldrig igen käften på mig, vad ni än gör.

Ni måste döda mig. Är ni beredda att göra det? Bara för er egen position och för pengarna och fördelarna som ni får av att spela teater?

Jag vet att jag är IP-bannad på varenda pokersida som finns, men jag fortsätter ändå att skriva, trots att mina ”vänner” censurerar mig också. Jag kommer alltid att fortsätta. Vem av er är den som vågar hålla i bössan som slutligen släcker LappRoffe?

1 kommentar

Comments RSS
  1. Gandalf den store

    Inte lika meriterande nu för tiden att vara pokerproffs och inte lika många är kvar. De flesta som satt i fillingarna på pojkrummet och ville påskina att de var pokerproffs har tvingats ut i arbetslivet. Minns debatterna på pokerforum.nu hur man trodde att många investmentbanker ville anställa pokerproffs (självklart utan utbildning,….) då de var van att hantera stress….LOL

    Ja, skulle faktiskt vilja veta hur många som spelar in i snitt 50-60k i månaden (vilket behövs kontra ett jobb). Inte många är min gissning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: