Ni läser.

· Okategoriserade
Författare

Men förstår ni vad ni läser? Förstår ni vad jag skriver, eller har ni redan bildat er egen uppfattning för länge sedan? Tänk på det här. Det handlar om ert eget intellekt och vad ni själva vill ska fladdra runt i cyberspace när ni är döda. Det kommer kanske som en överraskning, men ni kommer alla att dö. Jag också.

Är ni stolta över vad ni gjort i livet? Är ni stolta över alla blåsningar som ni oftast gjort mot era ”vänner”? Är ni stolta över att skriva runkmaterial över gangsters och bedragare.? Är ni stolta över att att ni själva runkar till era egna texter? Personligen ser jag inget sexigt i döda gangsters. Jag ser heller inget fascinerande i nu levande bedragare. Några av mina ”vänner” gör det däremot. Att bli ”starstruck” över några av våra losers, är förbannat pinsamt. Hoppas bara att ni inte lånar dem några pengar…

Ni har dömt ut mig under nästan tio år, men ni har aldrig kunnat visa var jag haft fel. Jag fortsätter att vara ert spöke. Om det är något som svensk poker behöver, så är det ett spöke som vägrar hålla käften. Någon som inte får betalt av någon. Någon som inte vill knulla med någon. Någon som ser hur verkligheten ser ut, utan att ha egna ekonomiska intressen i skiten.  Kan någon av er i tidigare styrelser skriva under på det här? Kan någon av er se er själva i spegeln längre? Hela skiten har varit ett bedrägeri i snart tio år, men ni fortsätter med bedrägeriet. Svepof är den ruttnaste föreningen som någonsin funnits i Sverige och dess styrelse idag går i samma fotspår som Kung Ken…

1 kommentar

Comments RSS
  1. LappRoffe

    Och Glajmen suger Kentas kuk alla dagar i veckan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: