Mera Svepof.

· Okategoriserade
Författare

I snart tio år har det alltid funnits fåntrattar som försvarat pokerföreningens göranden och låtanden. Varje styrelse har varit den mest kompetenta som vårt vackra land har att erbjuda och varje gång slutar det med totalfiasko.

Men försvararna finns alltid där och jiddrar som vanligt. Varför vet jag inte, men det finns nog några väl gömda önskemål eller dolda förmåner för den egna personen, som får människor som Rosjon, Glimne , Valterego, Mattias Andersson  m.fl. m.fl. , att år efter år hylla den sittande styrelsen. Att hylla totala fiaskon…

Det fortsätter likadant även nu. NU ska det minsann bli ordning! Det är så jävla mycket bullshit som det kan bli. Svepof har inte ett skit att komma med. Inte ens SM längre. Där är det en grek som håller i taktpinnen. Likförbannat ska den här pajasföreningen ut och leka politiker…

Att se folk göra sig till åtlöje, utan att de förstår det själva, är jobbigt att se. Svepof goes political är så löjligt att jag inte finner ord. Nu ska man pyssla med lobbyverksamhet angående spelmonopolet. Det är tungt. Självklart kommer Svepof, med sina 60 medlemmar(huvudsakligen från Lesjöfors eller något) kunna rubba den svenska spelpolitiken. Självklart. Mattias ”transparens” Andersson kommer att vara den friska fläkten som som får politikerna att darra. Och med sin massiva medlemsbas kommer han att bjuda underdåniga politiska partier på en helvetes massa röster. Typ 60.

Är det någon som tror på det här?

Vad gör pokerkollektivet(typ 60) ifall det bara är SD som vill störta monopolet? Berätta för mig, Mr Transparens…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: