ÄNTLIGEN!

· Okategoriserade
Författare

Äntligen har vi en ärlig och rättskaffens ledamot i Svenska Pokerföreningen. Mattias Andersson.

Mannen, myten, legenden, som aldrig skulle kunna komma på tanken att narras gentemot sina potentiella medlemmar. Jag skriver ”potentiella”, eftersom Svepofs nuvarande medlemsbas består av styrelsen och ett gäng lallare från Lesjöfors.

Nu får vi äntligen veta hur hårt och tidskrävande ”arbetet” inom Svepof egentligen är. Hur mycket tid och möda som jättehästjobbarna egentligen lägger ner. Tur att det finns ärliga människor som Mattias.

Direkt efter att den nya styrelsen hade tillsatts, så slutade Mattias nästan att blogga. ”En händelsefattig månad” orkade han ändå producera. Borde inte styrelsearbetet ha tagit all tid och lite till, om man nu ska minnas vad tidigare styrelser påstått?

Vi minns ju bl.a. Koivu. ”succe’Koivu” som ansåg att allt han rörde i blev briljant. Redan innan han klev in i Svepof hade han inte tid med något förutom jobbet. Nåja, att plöja TV-serier och lira TV-spel kan ju faktiskt vara betungande. Men allt han rör vid blir succe’. Varför är inte Koivu längre med? Har han inte tid?

Som tur är har vi Mattias. Han har all tid i världen. Förutom när han känner sig tvungen att blogga om händelsefattiga månader eller när han blir rövknullad av bilmekaniker. Ove Sundberg goes Mercedes liksom…

Nu ska en tidigare styrelsemedlem/ordförande köra SM i tre år. Fåntrattarna i nuvarande styrelse tittar bara på. Att riva upp avtalet är hur enkelt som helst, men tidsbristen sätter ju käppar i hjulen.

Jag uppmanar samtliga pokerspelare i Sverige att bojkotta Svepof, Pokerevents och alla inblandade i detta bedrägeri.

Inklusive Mattias Andersson…

2 kommentarer

Comments RSS
  1. Klas

    Håller med! Finns det någon som tar detta förbund på allvar? Lina skrev ett avtal med Mau innan hon slutade och avtalet gick inte at säga upp, det kördes igenom med utslagsröst mm mm. Pinsamt är ordet!
    Förbundet kommer lyckas lika bra som Norinders tidning Pokermagazine….dvs KK

  2. LappRoffe

    De enda som tar SVEPOF på allvar är de som har något att vinna ekonomiskt på ”förbundet”. Så har det alltid varit och så kommer det att förbli. Norinders kostymer blir ju bara en liten parentes jämfört med den senaste dealen. Men Mattias spelar med. Spelar nog SM också. Allt för att klappa bedragare i ryggen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: