JAG. En näthatare…

· Okategoriserade
Författare

LR Jag såg att Lina Olofsson ska kasta in handduken som ordförande för Svenska Pokerförbundet, Svepof, p.g.a. ”näthat”.

Återigen använder man ett modeord som inte är förankrat i verkligheten, istället för att se sina egna tillkortakommanden. Fab 5 var inget att ha, vilket dagens siffror visar med all tydlighet. Årets Live-SM vanns av en Dansk och dessutom gick Fab 5 back på arrangemanget. Nu ska man skylla fiaskot på ”nättroll” och ”näthatare” som jag själv. JAG har alltid tyckt att Svepof ska läggas ner, för att aldrig mer återuppstå. Likförbannat menar parnassen att jag själv ska delta på årsmöten och komma med ”konstruktiv” kritik…Hur mer konstruktiv kan jag bli? Jag anser att skiten ska läggas ner och jag hävdar att hela Svepof handlar om personliga vinningar för styrelsemedlemmarna, vilket bevisas ganska solklart inför årets stämma.

Nu skiter jag egentligen fulla fan i vad Svepof pysslar med, men att se folk med skygglappar större än Enskede, försvara denna löjliga teater i alla år, är patetiskt. Jodå, jag menar just dig, Rosjon. Du verkar ha vaknat till slut, men det tror jag faktiskt inte en sekund på. Du kommer att göra vågen för vilka idioter som helst, samtidigt som du fortsätter att spela på SvS, som du dömer ut som helt värdelösa. Men år efter år rejkar du in dina kronor dit. Vilken typ av moral anser du själv att du besitter?

Mattias, för helvete…Jag har sett dig som en driven entreprenör och mycket smartare än din stilistik i bloggarna avslöjar. Men allvarligt? Lägg ner din kandidatur! En bra entreprenör kan också ducka ett dödfött uppdrag. Du kommer inte att kunna göra ett skit. Förtroendet för Svepof är fullständigt kört i botten. Nu senast av Fab 5. Eller tycker du att seniorligan ska lyfta förbundet? Dokumenterade bedragare hör inte hemma i något förbund, anser JAG.

Ett riksförbund är även en samling av olika klubbar. Inte av enskilda fåntrattar…

 

7 kommentarer

Comments RSS
 1. Åke

  Håller med! Lina har en väldigt arrogant stil, nästan härskarteknik där man dömer ut sina styrelsekollegor bara för de har en annan åsikt en än själv. Sedan har de säkert fått jobba hårt under SM som hon skriver men det tyder bara på dåligt ledarskap. De som sitter i styrelsen måste kunna få ihop folk till att hjälpa till som i vilken förening som helst. Om du ser på en ishockeyklubb så år det inte styrelsemedlemmarna som står som p-vakter, säljer korv och tar entré. De har fixat frivilliga som hjälper till. Där brister det för denna Fab 5 styrelse. Nä, förbundet är dömt att misslyckas för alla pokerspelare är egoister och tänker på sig själva! Sedan detta tjat om monopolet!? Vilken spelare bryr sig om det? Alla kan idag spela internetpoker på nätet, skattefritt inom EU och de flesta skiter i monopolet!

  För övrigt närhet gäller näthatare och vad vissa personer tar åt sig. Läs Lina, Dan Glimne och Ken. De gnäller om avundsjuka och näthat. Hur mycket näthat tror de en kändis får stå ut med? Eller direktörer på stora bolag som blir hudflängda i media med olika vinklingar. Nä, poker etablissemanget är känsliga och gnälliga och trots deras agenda är att lyfta fram sig själva!

  • LappRoffe

   Håller med om vartenda ord, Åke.

 2. LappRoffe

  Något som också är intressant är att trojkan du nämner anser sig ha ensamrätt på ”näthat”, tillsammans med Norinder. Men då heter alltid nåt annat…

 3. Pokerstar

  Snygg bild! 🙂
  Jag kommer ångra mig ifall jag inte ens försöker. Jag gillar ”omöjliga” uppdrag och tar gärna dessa.

  Jag brukar satsar på saker ingen tror på.

  Förmodligen kommer jag inte kunna påverka ett skit, särskilt SM ifall nu Mau har köpt rättigheterna 100% och gjort ett avtal där han har 100% kontroll. Men det får vi se på lördag hur upplägget är.

 4. Pokerstar

  The Crazy ones…

 5. Fredrik

  Det är skillnad på näthatare och kritiker. Folk som inte tål kritik tenderar att hävda näthat då det blivit på modet. Lina är stursk, slår sig gärna för bröstet och talar om hur bra och duktiga hon är. När leveransen uteblev så får man vara beredd på kritik.

  Jag läste styrelseprotokollen, Lina hade själv föreslagit en infogrupp inom förbundet. Som jag uppfattar protokollet skapades också en sådan. Undrar vad deras uppdrag var!!

 6. Billy Butt

  @Åke
  De du kallar frivilliga är inte så jäkla ”frivilliga”. Antar att du inte har
  koll på vilka det är som står i kiosker och parkeringar etc…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: