Hur många gånger måste jag förklara det här?

· Okategoriserade
Författare

Svenska spel har inte ”stulit” ett SM. Det GAVS bort av Månsson med anhang.

Sedemera försökte Månsson med anhang att stämma Staten för varumärkesstöld. Hur DET gick vet vi ju. Det var ingen stöld. Det var en korkad gåva från Månssons styrelse. Hur jävla dumma i huvet är ni, Rosjon, med anhang?

Hela Svepof har varit ett stort skämt från början, men de största skämten är idioterna som förvränger sanningen och historian av några märkliga anledningar som jag aldrig kommer att förstå. Hur mycket vederbörande än förklarar sig.

Att skriva eller säga ordet ”succe'”, kräver faktiskt en prestation som förtjänar att hyllas. Inte en klubbkonferens med arton deltagare eller ett årsmöte med elva. Inte med ett SM som drar tvåhundra pers, när grannländerna drar till med närmare tusen och över det. Vi är ändå det största landet med flest spelare i Norden.

Tyvärr har vi de minsta människorna i styrelsen och de största lögnerna hos deras rövslickare…

5 kommentarer

Comments RSS
 1. LappRoffe

  Notera även att ingen av de s.k. pokerbloggarna vågar närma sig ämnet. Livrädda för att stöta sig med folk som de tror att de är vänner med. Här krävs det grundlig research och åtskilliga telefonsamtal innan man vågar ha en åsikt…

 2. 1@ddr0££e' alias UOlle...

  Roffe, läsarskaran förväntar sig faktiskt snart en teckning, blir det nått ritat eller???…

  • LappRoffe

   Ska få ordning på prylarna bara. Sen börjar jag teckna igen.

 3. Jan Banan

  Du glömmer hästjobbet de gör….

  • LappRoffe

   ”Jättehästjobb” heter det. Numera förankrat i SAOL hoppas jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: