En sann historia.

· Okategoriserade
Författare

förhud Ända sedan tidernas begynnelse, har vissa kulturer pysslat med att omskära män.(kvinnor också för den delen). Men aldrig har någon berättat sanningen om vart alla dessa förhudar tog vägen. Jag tänkte ändra på den saken, här och nu…

Enligt urgammal tradition togs alla förhudar tillvara, då de ansågs som heliga. Vissa månglare ville fritera och sälja skinnflärparna som snacks i sina obskyra barer, men det godkändes inte av översteprästerna och deras darrhänta kirurger. En förhud är alltid helig. Skall ej ätas.

Sålunda samlade man ihop alla förhudar i ett centrallager, någonstans i Mellanöstern, och idkade ceremoniella ceremonier en gång per år. Ibland två gånger per år.

Man begravde alla dessa förhudar i Sinais öken, på en speciell plats. Den platsen sköttes sedan dagligen av mässande präster som hade vattenkannor i sin hand. De vattnade ihärdigt just den här delen av öknen och rabblade samtidigt olika ramsor som jag inte förstår eller vill kommentera närmare. Men något märkligt hände där i öknen. Förhudarna började att växa. Med en jävla fart dessutom.

Översteprästerna stod inför ett problem, för man hade aldrig räknat med att någonting skulle hända. Precis som att inget annat hände, hur mycket man än mässade…Men här hände det grejer. Förhudarna växte och växte. Så till den milda grad att prästerskapet inte längre vågade sig ut i öknen, men allt löstes av den lysande affärsmannen Isak Rothstein. Isak förstod hur man gjorde affärer och köpte upp hela den här delen av Sinaiöknen. Han fixade med logistik, bevattning, mässande och allt annat som hade med förhudarna att göra. Isak hade nämligen en plan…

När förhudarna hade växt till tvåmeters kukar, så exporterade han dessa till västländerna(även Sverige) men främst till USA.

Där blev samtliga poliser…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: