Människor jag kunnat vara utan. 3.

· Okategoriserade
Författare

angelyne ”Entreprenörer”…

S.k. ”entreprenörer”. Människor som aldrig gjort ett vettigt handtag i hela sitt liv, utan levt på något helt annat. Notera nu att jag inte jämställer riktiga entreprenörer med ”entreprenörer”. Är det för svårt att förstå så får ni väl ringa eller skriva, så ska jag redogöra för skillnaden…

Det finns många som kallar sig entreprenörer. De flesta har inget jobb. De hankar sig fram som konferencierer, trollerigubbar, festfixare eller avdankade dokusåpadeltagare på en barturne’ med den största entreprenören av alla…Sedan startar de egen ”firma”…I vissa fall startar de ett helt eget politiskt parti. Ett unikt parti. När det entreprenörandet går åt helvete så skyller man på något annat. Inte mitt fel utan någon annans…”Men jag och Micke hade faktiskt tänkt att köpa en herrgård tillsammans”…Jo tjena. Två veckor senare, efter sängkammarbilderna i Aftonbladet så är sagan slut. Micke hade ingen herrgård. Inte hade han möjlighet att köpa någon heller. Då går entreprenören vidare…

Det sjuka i den här svängen är att folk försöker göra sig mer märkvärdiga och stora än de egentligen är. Jag ser det faktiskt som en sjukdom. Sök hjälp för helvete. Verkligheten slår er obönhörligt med en krocketklubba på smalbenet och ni fattar likförbannat inte ett skit. Ni förstår inte att er tid som ”entreprenör” är slut. Ni tror att ni fortfarande har ett namn. Ni slutar som alkoholiserade/nerknarkade skithögar som fortfarande berättar storys om er egen storhet, som den en gång var…Ingen bryr sig. Ni är förbrukade.

Hur många namn inom svensk poker ska jag räkna upp? Utan att få även den här bloggen anmäld och stängd?

Ett flertal s.k. ”entreprenörer” är fortfarande verksamma inom svensk poker. ALLA vet vad de pysslar med men INGEN är beredd att berätta det. Samtliga sitter i famnen på någon annan och alla har någon hållhake på någon annan. De tror dessutom att det här är rätt väg att göra svensk poker ”rumsren”…Forget it. Det är kört sedan länge. Att ens nämna förbundet här är onödigt.

”Entreprenörerna” inom 5050poker går fortfarande fria. Även deras affar och team. Ingen i Sverige vill eller vågar skipa någon form av rättvisa. Entreprenörerna kan fungera som vanligt. Är det den gamla ruttna ”Göteborgsandan” som lurar runt hörnet? Där vissa går på vatten, oavsett hur många skattemiljoner man bränt av stadens pengar? Nu har ju 5050 bara norpat några miljoner av spelarnas pengar, men hålls gubbarna om ryggen av ”Göteborgsandan”? Det verkar så. Dessutom hålls 5050 om ryggen av Sveriges största pokerforum. Ingen bryr sig i spelarna längre. Ha ha, skojade bara, vem fan har brytt sig om spelarna någonsin?

Om det fanns någon jävla kuk i Göteborgarna, så hade man städat ut patrasket bakom 5050 för länge sedan. Det finns ingen kuk i Göteborgare. De har sin egen ”Göteborgsanda”.

Ett gäng småflickor som prenumererar på Proletären…

5 kommentarer

Comments RSS
 1. LucyInTheSky

  Till slut kom den :). Jag tar ju inte åt mig även om jag pratar göteborgska, är ju från Kungsbacka. Har även flyttat hem igen efter många år. Trollkarlen har ju även synts i svt programmet ”klassikern”. I övrigt håller jag med om 5050. Själv blev jag inte blåst utan är väl en av dom som indirekt blåst andra då ju jag till viss del fick andras pengar då de ju betalade diverse resor mm med andra spelares pengar. Hur stort ansvar har jag? Själv har jag inte dåligt samvete men kanske borde jag det. Sålde ju även mina aktier på en hög nivå då det ju inte direkt krävdes en professorstitel för att komma fram till att aktien var övervärderad vid 1kr/st eller vad det nu var jag sålde vid

  • LappRoffe

   Du är inte medskyldig till något, men har du aldrig reflekterat över varför Göteborgare kommer så lindrigt undan alltid? Bara läsa domarna i Allbäckshärvan…

   • LucyInTheSky

    Det där tror jag iofs är skitsnack. Kolla allt fiffel som sker runt i kommunerna. Götenes satans jurrasic park eller va de va mm. Inga problem för styrande runt om att fortsätta håva in arvoden. Ingen gbg-grej. Maud Olofsson någon?

   • LappRoffe

    Visst fifflas det överallt, men jag anser ändå att Gbg står i en klass för sig. Det finns ju liksom anledningar till att ”Uppdrag granskning” har gjort ett flertal program om just myglandet i Gbg. Men i sann Götlaborgsanda så ska det egna myglet sopas undan med retoriken att ”det är likadant överallt”, vilket det faktiskt inte är…

 2. LappRoffe

  I övrigt tycker jag att du var smart som utnyttjade de fördelar du fick. Du sålde för ett överpris dessutom. Det var klokt. Med facit i hand så är ju en helvetes massa personer medskyldiga, men visste man inget så är det okej för mig. Det som irriterar mig är när någon/några i originaltrojkan påstår sig vara helt ovetande och dessutom försöker promota företaget under falskt nick i olika forum. DET är ruttet på riktigt. Dessvärre är samtligas knäskålar intakta, vilket visar på en speciell ”Göteborgsanda” som knappast ses med blida ögon av vissa drabbade från andra landsändar. Funderat på varför trojkan håller en låg profil?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: