Människor jag kunnat vara utan…del1..

· Okategoriserade
Författare

damfrissa Damfrisörskor.

Finns det någon yrkeskategori som sprider mer skitsnack och skvaller än damfrisörskor? Nej, det finns det inte.

Även när damfrisörskorna söker sig till andra arbeten, så fortsätter de med skitsnack och skvaller. De kan helt enkelt inte hålla käften. De tar vad tidigare kund hasplade ur sig, gör om det till sanning och vidarebefordrar det till nästa kund. Nästa kund matar på med andra hittepåhistorier, vilket frisörskan suger i sig och berättar till nästa kund. Så här pågår det dag efter dag, år efter år…

Till slut tror sig frisörskan ha full kontroll över hur folk lever i den lilla skitorten där hon själv är verksam. Hon känner sig viktig. Hon känner sig så jävla viktig att hon ler när hon vandrar hem med svartpengarna,..

Den ruttnaste av människor.

En hagga som lever via andra människors liv. En hagga som hittar på historier som inte är förankrade i verkligheten. En hagga som gärna framhäver sig själv som den bästa partner/moder/älskarinna som finns…Verkligheten är oftast en annan.

 

Jag känner faktiskt inte en enda damfrisörska som har lyckats hålla ihop ett förhållande…

5 kommentarer

Comments RSS
 1. generationxpunktse

  Having a bad hair day?

  …(Sorry, var tvungen…) 😉

  • LappRoffe

   Ha ha, nej jag har inga såna men tanken var god…

  • LucyInTheSky

   Fler från gbg?? 🙂

 2. DTM

  Stor konst!

 3. LappRoffe

  Visst kommer det fler. Speciellt från Gbg, Lucy, men just nu är jag irriterad på damfrisörskor. De här ”entreprenörerna” som döper sina salonger till de mest infantila namn som kan googlas fram. Vad sägs om ”Hårflott”, ”Hair Force”, ”Salong Självfallet” ”Saxofön”, ”Klippoteket” etc. etc. Hela verksamheten går bara ut på skvaller. Ibland klipper de lite också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: