Var är du och vad gör du?

· Okategoriserade
Författare

anti ”antikrist” ditt gamla svin…

Få människor har berört mig så mycket som den här figuren. Jag vet inte ens vem han är. Jag vet bara att han har haft rätt om ”pokerbranschen”, fler gånger än jag själv…

En saknad figur.

Samtidigt förstår jag att hela skiten är ointressant numera. Det är bara en handfull fåntrattar som tror att pokern är stor i Sverige fortfarande. En handfull ”kringtjänstproffs” som försöker mjölka det sista ur en döende verksamhet. Vilka meriter kommer ”proffsen” att vifta med, när det är dags att byta bransch? Jadbäck viftar inte så mycket numera. Inte Norinder eller Geigert heller. Westis viftar väl bara åt sina polare, när det gäller att fylla på…

En sorglig samling. Jag ska inte ens rapa upp fler personer.

Jag saknar ”antikrist”.

De som inte kunde hantera hans sanningar, kan sätta sig på samma parkbänk där hans ”offer” numera befinner sig. En av dem har ju tyvärr tagit livet av sig…Inget som varken anti eller jag tycker är okej, men samtidigt inget som någon av oss kan belastas för.

Kritiska röster är paria inom pokerbranschen/spelbranschen. Kritiska röster ska med alla medel tystas. Kritiska röster hör inte hemma i en värld där allt handlar om den enskilda människans profit. Profit på lögner och rutten marknadsföring. Profit på att tysta röster som sett igenom skiten. Profit på att lura fler snorungar att satsa på poker/spel istället för skolan. Profit på att ”bannlysa” folk som berättar hur verkligheten ser ut…

”antikrist” är en. Jag hoppas att jag själv är en annan…

11 kommentarer

Comments RSS
 1. antikrist

  Här är jag Lappjävel…:-)
  Du är nog den ende som saknar mig, fast det är nog mer själva Prosharkstiden du saknar hehe.

  Kritiska röster är inte bara paria inom spelbranschen, utan överallt. Klassikern är ju när någon påstår sig tåla kritik så längde som den är ”konstruktiv”. Att man sen aldrig tycker att kritiken är konstruktiv är en helt annan femma…

  Jag tycker förresten inte alls att hela skitet är ointressant numera, dock har jag aldrig varit så engagerad i poker som du har varit. Jag snubblade in på Prosharks av en slump, väl där så kunde man ju inte låta bli att häpna över alla dumheter.
  Vem minns inte klassiker såsom ”det är alltid samma spelare på finalbordet” eller att Westis skulle vara ett ”respektabelt” pokerproffs.
  Eller theadmins moralpredikningar, eller Lusnos rövslickeri? Haha ja det var tider det…

  Hoppas att allt är bra med dig Roffe, liksom våra gamla bundsförvanter Levve, Lucyinthesky och JoeBravoe.
  By the way, efter att du är klar med ”Resmål som jag hade kunnat vara utan” kanske det är dags för ”Människor som jag hade kunnat vara utan”? Det hade onekligen varit spännande att läsa…:-)

  • LappRoffe

   Försökte svara tidigare, men sidan ville annat. Skönt att se att du är ”alive and kicking”. Jag gjorde en nostalgitripp till PoF häromdagen. Det finns klassiska trådar även där. Framförallt när JG går i självsvängning när han försöker ljuga sig ur en omöjlig situation… ”Människor som jag hade kunnat vara utan” har jag haft i bakhuvudet länge. Jag gör nog en sån följetong också. Behöver ju inte nämna namn, utan att alla vet vem det handlar om…

 2. antikrist

  Haha vilka minnen…

  http://www.pokerfiskar.nu/

  http://pokerpsychos.forum24.se/

  http://www.cardwolves.com/sv/

  Vad ser jag där förresten, Cardwolves kommer tillbaka? Hur många år sedan var det som det skrevs hehe?
  Våra bloggar verkar vara försvunna där, förmodligen så försvann de när vi blev bannade.
  Något man verkligen skulle vilja läsa igen är dina bloggar på Prosharks, de var ju verkligen klassiska. Var det inte en blogg som Geigert ändrade en massa ord i?

  • LappRoffe

   Han ändrade NAMN, när de påminde för mycket om hans eget, ha ha. Vilken jävla sopa. Nåväl, idag ser vi vad de gick för och vilken agenda som var klar från början…Cardwolves hade jag nästan glömt. Tror att jag har alla gamla bloggar sparade i en nerpackad dator…

 3. LappRoffe

  Tror mig veta vem som tog över Cardwolves också…Vem som tog över Donkr också. Jag inte bara tror…

 4. Iddi

  Går det att få tag på alla bloggarna ifrån prosharks tro? Vore kul som notstalgi.. 🙂

  Alltså, finns ens pokerbranschen längre? Känns som ett sedan länge dött kapitel..

  // Idi admin

  • LappRoffe

   Ja någon sitter ju på domänen. Jag skulle fråga Pierre Lindh (AxA) om den saken. Det vore faktiskt skitkul att få fram dem igen. Håller med dig om branschen. Just nu verkar det bara vara några få som desperat försöker ordna sin försörjning som kringtjänstproffs…

 5. antikrist

  Haha hade faktiskt glömt bort ärketönten AxA. Men var inte han också inblandad i 5050 på något sätt eller minns jag fel?

 6. LappRoffe

  Visst var han det, anti. Som någon nyttig idiot som spred falsk reklam om sajtens förträfflighet. Tror inte att han fick en spänn för sitt ”arbete”. Löjligt låg IQ på den pojken.

  • LucyInTheSky

   Inblandad i 5050? Tveksamt, var snarare impad av de ”coola” som var inblandade där och ville impa på dem. Därför skrev han fint om dom.

 7. LappRoffe

  Ha ha, gjorde en timmes nostalgivandring på PoF igen. Skrattade så tårarna rann. Vi borde kanske överraska Ljung med att börja posta konstiga trådstarter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: