Det värsta som kan hända…

· Okategoriserade
Författare

…är faktiskt att ens ”vänner” väljer att radera en ur Facebook. Det måste ju bara vara den optimala förnedringen. Hur ska man kunna leva vidare, ifall Nisse Tuta har slutat att vara ens ”vän”?

Jag brottas med såna här problem dagligen.

Eftersom jag inte har något annat liv än Facebook, så slår såna här dissningar hårdare än ni anar. När någon av mina ”vänner” väljer att lämna mig, så kan jag inte sova på en vecka. Jag är förtvivlad över att mina ”vänner” lämnar mig. Även om det bara är en av hundratals.

Många av mina ”vänner” har jag inte ens träffat. Bara en sån sak. Men de vill vara min vän och då är det helt okej. Men när ”vänner” jag träffat skickar torpeder rakt in i mitt hjärta, för att jag uttryckt mig på ett sätt som inte passar vederbörande, så svider det. Det gör ont. Facebook är ju ändå den riktiga världen. Världen där man visar bilder på sina egna fötter, ölglas och vad som ligger på grillen…

Men det kanske är JAG? Jag passar kanske inte in? Jag borde kanske anpassa mig till dagens sätt att umgås med mina ”vänner”? Jag borde nog sluta med ironi,eftersom det tydligen inte fungerar i dagens cybervärld. Jag måste tydligen anpassa mig…

Det kommer aldrig att hända.

Jag får gråta mig till sömns varje natt, för att Hogge har lämnat mig. Jag får fundera på det bästa sättet att ta livet av mig, för vem kan leva med att bli dissad av Hogge? Jag går och lägger mig med en snara om halsen och hoppas att jag ska trilla ur sängen…

Dagens verklighet är minsann ingen lek…

 

4 kommentarer

Comments RSS
 1. Johan

  Hahaha Roffe din trångsynta och enfaldige guppe.
  Bara för att nån tar bort dig som vän på FB betyder inte det att personen i fråga har satt dig på en annan nivå än ni var innan. Iallafall om du frågar hur jag behandlar kreti o pleti samt släkt/familj på nylleboken.

  Jag tar bort snokarna, deras betenende ogillar jag starkt. Även dom som bara har FB för att promota sig själva och deras bisnis åker efter ett tag.

  Nu vet ioförsig inte jag vrf Hogge tog bort dig, det är ju nått mellan han och dig.

  Men så funkar jag. 1-2 ggr per år så rensar jag och då åker alla dem som bara finns där och aldrig säger nått vettigt.

  Jag lägger ut en heads up nån vecka innan som brukar se ut så här så de som läser fattar och förstår vrf, ->

  ”Hur jag fungerar när det gäller FB.

  Jag har svårt för ”vänner”, ”bekanta” och även släkt här på FB som aldrig nånsin ger sig till känna genom en kommentar eller ett ”gilla” nån gång nånsin, utan de smyger i skuggorna.

  Dessa tar jag bort, inget personligt alls överhuvudtaget med det.
  Jag gillar dem/er exakt lika mycket som jag gjorde innan borttagandet.”

  Vill folk ”snoka” får dom följa mig på Twitter 😉

  Sköt om dig Lappfan hoppas du trivs i storstan, kom förbi KRK nån gång så får du hälsa på resten av kuppmaffian och kanske dra en spader eller två.

  //Link

  • LappRoffe

   Skönt att se att du kan ta saker på rätt sätt, Link. Jag är helt övertygad om att vi skulle kunna ha en förbannat kul kväll tillsammans. Jag gillar dig på nåt konstigt sätt…

 2. linklunk99livstilt

  Det är jag övertygad om att vi skulle haft.
  Säkert en del sluggandes mellan oss då vi inte alltid ser på ankdammen på samma sätt.
  Men diskussioner är alltid kul, givande och utvecklande.

  Man vet aldrig vad som händer vi framtiden.

  //Link

  • LappRoffe

   Lite olika åsikter mellan folk som har lite distans till sig själv och omvärlden, borgar alltid för roliga sammankomster.
   Nätet har en förmåga att skapa helt felaktiga bilder av människor, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: