Vegas, baby, Vegas…

· Okategoriserade
Författare

Många av er är där. I öknen.

människor/bloggareNi skriver, twittrar och bloggar om det fantastiska med Las Vegas. Ni berättar om hur enkelt det är att vinna pengar av lokala fyllon på poker. Ni framställer er själva som highrollers som glider runt på olika casinon och tömmer dumma turisters plånböcker.

Jag läser samma historier år efter år. Nu börjar jag att bli less…

Ni försöker att skapa en bild av himmelriket, där måltavlan är en skitunge på runt tjugo år. Ni gör det för att er arbetsgivare inom spelbranschen kräver det. Sånt köper jag. Bizniz är bizniz.

Vad jag INTE förstår, är hur oberoende människor/bloggare kan fortsätta med den här bluffen år efter år…Mattias Andersson…

Berätta för alla snorisar hur mycket det kostar att resa, bo på hotell etc. Berätta för snorisarna hur mycket du egentligen vunnit på poker och dra den vinsten mot kostnaderna av vad det kostar att vara Mattias Andersson. Du är oberoende av branschen. Du är den enda som kan tala sanning.

Men din rädsla att stöta dig med parnassen är uppenbar.

Du vågar inte berätta hur mycket dina resor kostar, kontra dina vinster vid pokerbordet.

Vilka vinster förresten?

4 kommentarer

Comments RSS
 1. Pokerstar

  Klart att man går back om man räknar in alla kostnader, som flyg, hotell, mat etc om man inte klonkar.

  Jag lever inte på poker. Denna resa är främst en semester som jag försöker göra så billig som möjligt genom att vinna pengar vid pokerborden.

  Om jag skulle kunna plussa på denna resa så får man inte ta med tjejen eller bo på något fint hotell.

  Jag skriver om vad som händer på min semester och försöker ge bra och billiga tips.

  Tycker du att jag framställer mig som Highroller som sitter och kör $1/2?

  Om jag klonkar någongång så skall jag ta dig hit, så får du blogga om Vegas lappenstyle och om ”verkligheten”

  • LappRoffe

   Jag pratar om hur ni framställer Vegas. Så vitt jag vet är det bara Rosjon som förra året berättade hur mycket allt gick lös på. I din blogg låter det faktiskt som att du rensar fisk varje dag, för det är dom sessionerna du skriver om. Jag är emot falsk marknadföring och ser fram emot en blogg där du redovisar kostnaderna gentemot vinsten vid pokerborden. Allt för att inte lura snorisar att det är så jävla enkelt att vinna i Vegas. Get my point?

 2. LappRoffe

  Du skulle även kunna berätta om något annat resmål, Reno t.ex. där du har åkt hem med en massa pengar…vilket inte stämmer. Du kallas ”proffsbloggare” på en sajt, men vad är du proffs på? Inte får du några pengar för att skriva. Inte går du plus på dina pokerresor. ”Proffsresenär” kanske vore något, eller det funkar ju inte heller. Du betalar ju själv. I dina bloggar framställer du dig själv som en pokerspelare som glider runt i världens alla hörn och vinner pengar. Det är ju inte så. Varför inte berätta varför du har råd att åka runt och leka pokerspelare? Det finns ingen som tror på sajtreppar längre. DIG skulle folk tro på.

  .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: