Det här med s.k. människor alltså…

· Okategoriserade
Författare

Bild

Vi ser dem dagligen. De här ynkliga figurerna som in absurdum måste påpeka att de minsann aldrig ljuger, att de aldrig kör med någon form av fulspel och att de alltid alltid är de mest renhåriga, renrasiga, beaktansvärda och framgångsrika…

Folk som behöver framhålla sig själv på detta viset, gör att detektorn slår i botten när man granskar dem.

Människor som verkligen förtjänar epitet, som fåntrattarna och lögnarna vill tillskriva sig själva, går aldrig ut med en självförhärligande approach i öppna media. De som verkligen uppfyller alla kriterier av ”bra människa”, behöver inte upprepa detta i offentlig media. De som vet med sig att de har ett helt tågsätt med lik i lasten, gör det nästan dagligen…

Idag ser vi konstaterade bedragare hylla sig själva som ärliga och ickeljugande människor. Vi ser dem utvandrade till soliga stränder, ”bara för klimatets skull”, och vi ser att de är i nedförsbacke…Verkligheten kommer alltid ikapp. De egna lögnerna kommer alltid ikapp. Vilket de har gjort i åratal. Men likförbannat måste bedragaren framhålla sin egen ärlighet, sitt eget självförhärligande och sitt eget trumpetande om renhårighet och ”gentlemannaskap”. Jo tjena.

Jag ser dagligen hur mycket vissa dignitärer ljuger, förfalskar och bedrar. Samtidigt som de framhäver sig själva som de mest pålitliga människorna i världen. Det tragiska är att vissa andra människor tror på skiten. Sånt kan göra mig lite less. Människor jag träffat och interagerat med, uppfattat som intelligenta, men som inte kan SE skiten. Sånt gör mig bedrövad.

Än värre är ju folk som in i det sista försvarat rena bedrägerier och efter att ha fått facit…försvunnit. Eller slutat att snacka om just DEN saken. Bara för att de var lurade själva.

Det finns ingen heder i den offentliga delen av svensk poker. Ingen som helst heder i s.k. kringtjänstproffs. Ingen som helst heder i Svepof eller någon av deras ”stolta samarbetspartners”.  Ingen heder whatsoever…

Jo, det finns faktiskt en viss heder.

Det är hedern hos pokerspelarna som skiter fulla fan i vad kringtjänstproffsen pysslar med. De som är proffs på riktigt och inte via tangentbordet. De som skiter fulla fan i vad jag, eller nån annan har för åsikter. De som aldrig skulle nappa på en erbjudan att skriva bloggar för nån skitsida, oavsett betalning eller inte. De som inte säljer sig till vad dynga som helst…

DÄR finns den enda hedern inom svensk poker…

14 kommentarer

Comments RSS
 1. LappRoffe

  INGEN av dem är förresten medlemmar i Svepof…

 2. J-O

  Va fan Roffe, Svepof blir bara mer och mer patetiskt, Pokerstars har ju tagit över helt

 3. UOlle

  I Poker blir man inte belönad om man är en gentleman man belönas heller inte om man är ärlig, snäll eller givmild, så att ett spel som poker drar till sig en annan typ av människor är helt naturligt och ingenting som du ska vara så förvånad över hela tiden Roffe.

  • LucyInTheSky

   Skitsnack! Varför kan man inte bete sig som ett svin ”på plan” där allt är tillåtet. Utanför plan däremot beter man sig som vanligt. Pokerspelare hävdar ju ofta att det är en sport???

   • UOlle

    Visst är det så Lucy, men jag är ändå säker på att det är procentuellt mycket fler människor med psykopatiska drag som spelar poker än tex bridge…

  • LappRoffe

   Jag är inte alls förvånad. Jag är förvånad över att så få ser igenom skiten.

 4. LappRoffe

  UOlle. Vad är din kommentar på 5050 idag? Du som försvarade Geggan och resten av asen in i (nästan) döden?

 5. LappRoffe

  Angående psykopaterna så har du helt rätt, Olle.

 6. UOlle

  ??? Roffe jag har aldrig spelat på 5050 eller försvarat Geggan, och jag förstår inte var du har fått det ifrån heller. Att jag jiddrade med dig och anti är faktiskt inte samma sak som att försvara Geggan. Var snäll att länka till ett inlägg där jag försvarar 5050 eller lägg ner.

  • LappRoffe

   Så du menar att allt du skrev på PoF bara var ”jidder”? Hur ska jag kunna länka till nåt som inte finns kvar?

 7. UOlle

  Allt var inte jidder men ingenting var då något försvar av 5050 ,varför skulle jag försvara en sajt jag aldrig har spelat på och människor jag inte har någon relation till?

  PS. Hur har det gått för bluffmakarna bakom 5050 har någon fått något straff eller är allt nedlagt?

  • LappRoffe

   Vill du verkligen att jag ska länka till allt som du skrev där? Ska vi ta PM mellan dig och XX också? Jag kan länka till hela PoF så får folk bilda sig en egen uppfattning. Hur drogfri är du egentligen idag?

   • UOlle

    Rolf jag kommer aldrig mer att skriva i din blogg eller på någon annan sida som har med poker att göra ,då jag nu en gång för alla har insett att jag inte hör hemma i den världen.

    Det här med s.k människor alltså…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: