En titt i backspegeln.

· Okategoriserade
Författare

Bild

Hur ser ni på verkligheten idag, herrar och damer allvetare? Herra och damer avlönade av spelbranschen…

Tycker ni fortfarande att 5050Poker är ett kanonföretag med bara goa gubbar i ledningen? Olle?

Ser ni fortfarande ”Fab 5” som en frälsare av svensk poker, efter kuppen mot Svepof(som då bestod av Fagbet)

Tycker ni fortfarande att all förskingring som skett ur medlemmarnas kassa är godtagbar? (Det tycker styrelsen)

Ni som dömt ut alla kritiska röster genom åren är många. Idag är ni förvånansvärt tysta. Hur kommer det sig? Var är ni alla? Ni som hyllade Geggan, Eriksson och Odelberg. Ni som hyllade Westis, Norinder och Månsson. Ni som aktivt jobbade med att försöka mörka bedrägeriet inom 5050. Aktivt jobbade med att mörka dräneringen av Svepofs kassa. Pengar som tillhörde medlemmarna, inte styrelsen. Hur nöjda är ni med er själva?

Ni som gjort det till en livsuppgift att tysta, håna och förlöjliga människor som hade rätt från början.

Ni som fortfarande påstår att någon hade rätt, men på fel sätt. (I stort sett samtliga dignitärer på Pokerforum.se med moderatoreliten i spetsen). Ni som bara vill ha lugn och ro i er egen lilla sandlåda till forum…

Ni blundar fortfarande. Försöker att styra branschen till er egen fördel. Vem vet, ni kanske kan titulera er ”Olympier” innan allt är klart.

Branschen dyker ordentligt nu och er egen roll har ni redan visat. Borde inte Pokerlistings komma ut med en ny lista om vilka som är de mest inflytelserika personerna inom svensk poker? Senast vann Norinder. Var hamnar han idag? Var hamnar Geggan?

Jag själv slog ju en storhet som Valterego, men när börjar branschen att ta tag i allt mygel som förekommer? Nu snackar jag inte bara om Svepof, vilket är en så patetisk samling att jag inte finner ord för det. Men de är bra på att berömma varandra i styrelsen, det måste jag ge dem. Jättehästens skygglappar har aldrig varit större än nu.

Det känns som att jag måste ut på en tidsresa igen. Till Almedalsveckan, där en klick på 11 personer(typ) ska få politikerna att darra av skräck. Kanske sätter någon på en gris i tvåan också, vad vet jag.

Jag skickar en varm hälsning till ”trollen”, antikrist och JoeBravo. Ni kommer aldrig att få rätt på rätt sätt…

6 kommentarer

Comments RSS
 1. Nisse Nilsson

  Klockrent!!

 2. Tomas

  Hur många läsare har du och vet du vilka som läser?
  Då det inte kommenteras så mycket så vore skönt veta om du når ut till dessa människor du skriver om.

  • LappRoffe

   Jag vet hur många läsare jag har. Det räcker för mig. Angående kommentarer så finns den viss jinx…Kommenterar man på den här bloggen, under eget namn, så klassas man obönhörligt som en fiende till parnassen inom svensk poker. Det är därför du aldrig ser kommentarer från ex.vis Dybban, Mattias och alla andra som läser bloggen dagligen. De är rädda för att placeras i ett fack som ”vapendragare” till LappRoffe. De vill heller inte störa sin papparelation till Cylinderhatten…

 3. antikrist

  Här har vi en trogen läsare. Fast jag kräver att du är lite mer aktiv här Lappjävel. Se det som din livsuppgift att underhålla trollen på nätet…:-)

  • LappRoffe

   Du är ju mitt favorittroll, tillsammans med Joe. Jag fortsätter efter förmåga och tid. Det finns så lite att skriva om numera bara. Det var bättre under Westis storhetstid…

 4. Fredrik

  Läser frekvent och kommenterar då och då. Har ingen rädsla för att bli anklagad för lapproffe fan. För det första är jag det då Roffe för det första har ett kritiskt analyserande tänkande och dessutom en mycket god förmåga att uttrycka det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: