Hur stolta är ni?

· Okategoriserade
Författare

Ni maskar…Bild

Ni som inte vågar deklamera er egen åsikt, för att ni är oroliga över vad någon annan kan tycka?

Ni som vet vad som sker bakom kulisserna, men är rädda för att er egen ”anställning” kan gå åt helvete?

Ni som älskar att gnugga er mot ”celebriteter”, utan att ha den minsta koll på vad era idoler egentligen pysslar med?

Ni är en sorglig samling. Om tio år kommer ni att förstå detta, men inte förr. Just nu är er hjärna bara inställd på EN viss företeelse. Den företeelsen ska försvaras med näbbar, klor och svärd. POKER är det finaste vi har. Med människor i frontlinjen som är de finaste av de fina och puss o kram…Med människor som inte har den minsta tanke på egna fördelar eller gratisresor. Människor som BARA gör ett jättehästjobb helt ideellt. Människor som backas upp av andra fåntrattar som inte ens får njuta av sockret i gröten…

En av mina bekanta(tydligen inte numera enl. Facebook), Hogge, var snabb med att publicera bilder på när han låg och glassade på ett hotell i Sthlm, nybliven kassör som han var…Inte så många ord om vad jättehästjobbet gick ut på, utan mer om hur sköna sängarna var…och grytan med övriga styrelsemedlemmar…

Det märkliga är att folk tror att jag bryr mig.

Hogge tror förmodligen att jag gråter blod över att inte få vara hans ”kompis” på Facebook längre. Finns inte på tavlan. Jag såg tidigt att Hogge skulle fastna i jättehästjobbarnas garn och bli den finaste fina. Hans karriär är klar. Han mår nog bättre nu. Blunda och gå vidare. Blunda med öron och ögon och låtsas som ingenting…

Mest intressant är dock förnekandet(det passiva) hos alla som fortfarande frekventerar ankdammens lilla löjliga pöl. Man vågar inte med ett ord nämna att det finns en kritiker som kallar sig LappRoffe, som funnits där i åtta år och som aldrig har vikt sig för vare sig finaste fina eller hästjobbarnas jättehästar. Jag har inte vikit mig för 5050poker heller, vilket poker.se gjorde…Jag hyllar heller inte dokumenterade bedragare eller narcissister med alltför stor syn på sin egen förträfflighet.

Kanske är jag konstig. Kanske passar jag inte in.

I min egen värld är jag mer normal än de flesta i ankdammen. Min egen värld är den riktiga världen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: