Ett gott råd.

· Okategoriserade
Författare

Bild

Ni som drabbas av en uppenbart sjuk människa. Polisanmäl. Samla inlägg och fakta och anmäl.

Det är det enda sättet att få stopp på förföljelse, förtal och rena hot. Anmäl. När det gäller en speciell bedragare, så finns några anmälningar redan inne. Ju fler som kommer in, desto mer gnuggar åklagare och polis händerna. Den filuren har man velat sätta inom lås och bom i åratal. Det vet naturligtvis den lille(lille) filuren. Det är en av anledningarna till emigration. Den andra anledningen är att det även finns kriminella nätverk som gärna skulle dansa polka med den storvulne lille skiten.

De gamla kamraterna har av någon anledning försvunnit. Nu finns bara hämnd och avundsjuka kvar. Lögner och påhittade vänner lyser klarare än Saturnus en molnfri kväll.

Jag har aldrig gjort en polisanmälan i hela mitt liv. Jag brukar sköta sånt vid sidan om. Men nu gör jag nog det ändå.

Jag vet hur mycket rättsväsendet vill ha in en viss bedragare inom galler.

Jag vet hur mycket denna bedragare darrar inför risken att behöva sitta i svenskt fängelse.

Jag vet även hur mycket jag själv skulle njuta av det scenariot. En öppen volta spelar ingen roll. Vissa fiskar hålls alltid varma…

Så gör det. Anmäl.

2 kommentarer

Comments RSS
  1. Martin

    Det blir uppenbarligen ett jävla liv i pokerförsamlingen när någon avviker från gängse normer och uppfattningar. Vad anser du vara dina mest kontroversiella, på internet framförda synpunkter? När tycker du att dina meningsmotståndare har överreagerat? Skulle samma fientlighet som nu råder ha uppkommit om diskussionerna förts live?

  2. LappRoffe

    Jag tar dina frågor och gör ett helt blogginlägg om detta. Hinner jag, så gör jag det redan ikväll. Annars får det vänta till helgen. Mycket intressant frågeställning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: